ΣΠΟΡ

Champions League: Βασιλεία-ΠΑΟΚ, η πρόκριση περνάει από την Ελβετία

Champions League: Βασιλεία-ΠΑΟΚ, η πρόκριση περνάει από την Ελβετία
Να... τελειώσει τη δουλειά θέλει ο ΠΑΟΚ με την Βασιλεία EUROKINISSI / ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

Την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League θέλει να «σφραγίσει» ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Βασιλεία, το βράδυ της Τετάρτης (1/8) στις 21:00.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μία εβδομάδα μετά τη νίκη του 2-1 στον πρώτο αγώνα της Τούμπας, καλείται να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα και να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ασπρόμαυροι» δοκιμάζονται στο «Σεντ Τζέικομπς Παρκ» και εμφανίζονται έτοιμοι να… τελειώσουν την δουλειά, ούτως ώστε να βρεθούν στον 3ο προκριματικό, εκεί όπου τους περιμένει η Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει τα πλάνα του για το ματς με την Βασιλεία, χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός είχε χάσει και τον πρώτο αγώνα, λόγω τραυματισμού και δεν θα δώσει το «παρών» στην Ελβετία.

Αντίθετα, στην αποστολή του ΠΑΟΚ μετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Χαρίσης, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Λάμπρου, Ζαμπά, Μυστακίδης, Πρίγιοβιτς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ