ΣΠΟΡ

Markopoulo Park: Πέντε δυνατές ελληνικές κούρσες στην αυριανή συγκέντρωση

Markopoulo Park: Πέντε δυνατές ελληνικές κούρσες στην αυριανή συγκέντρωση
Εντυπωσιακές αναμετρήσεις αύριο στο Markopoulo Park ΟΠΑΠ

Με ένα πρόγραμμα 5 ελληνικών ιπποδρομιών και 2 από την Ν. Αφρική,  θα πραγματοποιηθεί αύριο η ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park.

Η έναρξη του ελληνικού προγράμματος έχει οριστεί εκτάκτως για τις 18:00. Στις 15:55 θα ξεκινήσουν οι 2 κούρσες από την Νότια Αφρική, συγκεκριμένα η 7η και η 8η ιπποδρομία από το Greyville.

Δυνατές «μάχες» στη 1η, 3η και 5η ελληνική ιπποδρομία

Το ελληνικό πρόγραμμα ξεκινάει με μία δυνατή αναμέτρηση 6 ίππων στην απόσταση των 1.300 μέτρων. Στην 3η ελληνική ιπποδρομία 6 ίπποι θα διεκδικήσουν την νίκη στην κούρσα που διεξαχθεί στην απόσταση των 1.200 μέτρων. Στην τελευταία ελληνική ιπποδρομία 7 καθαρόαιμοι θα πάρουν θέση στο start των 1.200 μέτρων και αναμένεται να χαρίσουν μια δυνατή άφιξη.

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις αύριο στο Markopoulo ParkΟΠΑΠ

Προσφέρονται ΣΚΟΡ 3, ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό για την ιπποδρομιακή συγκέντρωση καθώς προσφέρεται ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως την 3η ιπποδρομία, ένα ΣΚΟΡ 4 από την 4η έως την 7η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από τη 2η ως την 7η ιπποδρομία.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

Οι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ