ΣΠΟΡ

Davis Cup: Ήττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά από τη Σλοβακία στο Καλλιμάρμαρο

Davis Cup: Ήττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά από τη Σλοβακία στο Καλλιμάρμαρο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Καλλιμάρμαρο για το Davis Cup IN TIME / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ηττήθηκαν με 2-1 σετ τα αδέρφια Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, καθώς δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της Σλοβακίας στο Davis Cup που διεξήχθη στο Καλλιμάρμαρο, με την Ελλάδα να χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για την πρόκριση.

Το παιχνίδι κόντρα στους Κλέιν και Ζελενάι αποδείχθηκε πολύ δύσκολο, με τους Σλοβάκους να παίρνουν με 6-3 το πρώτο σετ. Το δεύτερο σετ πήγε στο τάι μπρέικ και κρίθηκε στην κόψη του ξυραφιού.

Με τους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο να δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά, η επικράτηση ήρθε με 7-6 στο δεύτερο σετ, κρατωντας ζωντανή την Ελλάδα στη διεκδίκηση της νίκης.

Μαζί ήρθε και το ξέσπασμα από τον κόσμο, τη στιγμή που ο Απόστολος Τσιτσιπάς αγκάλιαζε τα παιδιά του και η Πάουλα Μπαντόσα χειροκροτούσε!

Στο τρίτο σετ, ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε break στο 7ο game (3-4) και οι Σλοβάκοι με περίσσεια αυτοπεποίθηση κατάφεραν να φτάσουν στο 6-3 και να πάρουν τη νίκη στο διπλό.

Έτσι η Σλοβακία πήρε προβάδισμα 2-1 στις νίκες επί της Ελλάδας, η οποία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θέλει το 2 στα 2 στα επόμενα ματς για να πάρει την πρόκριση.

Στις 14:00 ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Μόλτσαρ, ενώ αμέσως μετά ο Σκορίλας είναι δηλωμένος για να παίξει με τον Κλέιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ