ΣΠΟΡ

Ισπανία: Τρεις διεθνείς θα καταθέσουν για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο

Ισπανία: Τρεις διεθνείς θα καταθέσουν για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο
Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουϊς Ρουμπιάλες (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ) AP Photo/Manu Fernandez

Κατάθεση για την πολύκροτη υπόθεση του φιλιού του πρώην προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο, κατά την διάρκεια απονομής του Μουντιάλ 2023 θα δώσουν τρεις Ισπανίδες διεθνείς.  

Οι διεθνείς Ισπανίδες, Αλέξια Πουτέγιας, Μίσα Ροντρίγκες και Ιρένε Παρέδες, θα καταθέσουν την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ως μάρτυρες για την υπόθεση.

Ο αδελφός της Ερμόσο, αλλά και ειδικοί επί του θέματος, υποστήριξαν εχθές (25/9) στο δικαστήριο την μαρτυρία της ποδοσφαιρίστριας ότι δεν συναίνεσε για το φιλί που της έδωσε ο πρώην πρόεδρος της RFEF. Ο δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου που ερευνά τον Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο, έλαβε κατάθεση ενός αδελφού κι ενός φίλου της διεθνούς Ισπανίδας, καθώς επίσης και από δύο εμπειρογνώμονες που επικύρωσαν την έκθεση που παρείχε η υπεράσπιση του Ρουμπιάλες στο Εθνικό Δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι η Πουτέγιας που έχει κερδίσει δύο φορές το Ballon d'Or στάθηκε στο πλευρό της Ερμόσο.

Άγνωστο παραμένει πότε θα καταθέσει η Ερμόσο η οποία, όπως αναφέρει rte.ie έχει επιστρέψει στο Μεξικό όπου παίζει για λογαριασμό της Pachuca FC.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του δικαστή έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα στον Ρουμπιάλες ο οποίος δεν μπορεί να πλησιάσει την Ερμόσο σε απόσταση μικρότερη από 200 μέτρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ