ΣΠΟΡ

MMA: τα λαμπερά κορίτσια του UFC

MMA: τα λαμπερά κορίτσια του UFC
Τα κορίτσια του UFC με τον σταρ του Χόλιγουντ Κέλαν Λουτζ Getty Images / Ethan Miller

Ο κόσμος των μεικτών πολεμικών τεχνών είναι άγριος και βίαιος. Ανάμεσα όμως στα χτυπήματα και τα νοκ άουτ, οι φίλαθλοι και κυρίως οι άνδρες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τα όμορφα "κορίτσια του οκταγώνου"

Τα "Octagon Girls" του UFC είναι πλέον θεσμός στον κόσμο του MMA και συναγωνίζονται σε δημοτικότητα τις τσιρλίντερς του NBA και το NFL, ή τα Ice Girls του NHL. Οι φίλοι των πολεμικών τεχνών παρακολουθούν μαζί με τους πρωταθλητές του "κλουβιού" και την παρουσία των κοριτσιών. Ακόμη και η μικρή παρουσία τους ανάμεσα στους γύρους των αγώνων, κρατώντας την πινακίδα με τον αριθμό του κάθε γύρου (που είναι και η κύρια εργασία τους) καταγράφεται με τον ίδιο ζήλο, όσο τα δυνατά κτυπήματα και λακτίσματα των αθλητών.

GettyImages 592243394


(Μπρίτνεϊ Πάλμερ (αρ), Αριάνι Σελέστ (δ) - Πηγή: Getty Images / Ethan Miller)

Η παρουσία τους όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα. Αποτελούν μέρος του όλου μάρκετινγκ του αθλήματος, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις ή προωθώντας με τις φωτογραφίσεις και τις συνεντεύξεις τους, κυρίως στο UFC, την κάθε διοργάνωση. Πολλά από τα κορίτσια επιλέγονται από μεγάλες φίρμες για την διαφημστική καμπάνια τους, αφού η αναγνωρισιμότητά τους ξεπερνά πολλές φορές εκείνη των απλών μανεκέν.

https://www.instagram.com/p/p

Ακόμη και reality show θα βγει στις οθόνες το 2017, στην αναζήτηση των νέων κοριτσιών, που θα θελήσουν να κάνουν καριέρα στο Οκτάγωνο. Οι κανόνες απλοί και εύκολοι: 21 ετών και άνω, που ζουν στη Ν. Καλιφόρνια, έχουν αθλητική σιλουέτα, άδεια νόμιμης εργασίας στις ΗΠΑ, δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ σε πορνογραφική παραγωγή οποιουδήποτε είδους, και δεν έχουν κάνει promotion σε κάποια άλλο άθλημα. Τα γυρίσματα έγιναν στο Χόλυγουντ και αναμένεται με ενδιαφέρον η προβολή του σόου.

GettyImages 531288648


(Λουσιάνα Αντράντε (αρ),Τζένι Αντράντε (κ), Καμίλα Ολιβέιρα (δ) - Πηγή: Getty Images / Buda Mendes)

Η "χρυσή 11άδα"

Αυτή την στιγμή 11 κορίτσια συγκροτούν την ομάδα του UFC και ο καθένας μπορεί να βρει άφθονο υλικό τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα τους, αλλά και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το κάθε κορίτσι να έχει χιλιάδες "διαδικτυακούς φίλους": Τζένι Αντράντε, Λουσιάνα Αντράντε, Αριάνι Σελέστ, Ρεντ ντελα Κρουζ, Τζαμιλέτ Γκασιόλα, Βανέσα Χάνσον, Ρακέλ Λη, Καμίλα Ολιβέιρα, Μπρίτνεϊ Πάλμερ, Κάρλι Μπέικερ και Κρίσι Μπλαιρ εμφανίζονται στους αγώνες.

Η τελευταία μάλιστα είχε σήμερα τα γενέθλια της και ο UFC της ευχήθηκε επίσημα χρόνια πολλά. Η γεννημένη στην Φλόριντα Κρίσι θεωρείται αυτή τη στιγμή το ν.1 ανάμεσα στα "κορίτισα" με την GUESS πρόσφατα να την έχει συμπεριλάβει στην διαφημιστική καμπάνια της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ