ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

#μένουμεσπίτι: H VW δείχνει ψηφιακά το περίπτερο που είχε ετοιμάσει για την έκθεση της Γενεύη

#μένουμεσπίτι: H VW δείχνει ψηφιακά το περίπτερο που είχε ετοιμάσει για την έκθεση της Γενεύη

To #μένουμεσπίτι δεν ισχύει μόνο για τη χώρα μας αλλά σχεδόν για όλες τις ευρωπαϊκές που προσπαθούν με την κοινωνική απομόνωση να περιορίσουν την πανδημία του κορωνοϊού. 

Σε αυτήν την κατηγορία συγκαταλέγονται και οι αυτοκινητοβιομηχανίες, οι οποίες είχαν βέβαια και προ κορωνοϊού ψηφιακές υπηρεσίες, όπως αυτή του Configurator, με την οποία κανείς μπορεί να διαμορφώσει το καινούργιο του αυτοκίνητο όπως ακριβώς επιθυμεί. Απλά τώρα εμπλουτίζουν συνεχώς τις δυνατότητές του.

Η VW για παράδειγμα δημιούργησε μια ενότητα στο γερμανικό site της που μπορείτε να τη δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ, στην οποία μπορεί κανείς για πρώτη φορά να περιηγηθεί εικονικά στο περίπτερό της στην έκθεση της Γενεύης που όπως είναι γνωστό ακυρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Και βέβαια να δει όλα τα καινούργια μοντέλα που θα παρουσίαζε από όλες τις δυνατές γωνίες αλλά και να αλλάξει τα χρώματα, τις ζάντες τους κ.λπ.

Μεταξύ των virtual εκθεμάτων είναι και η καινούργια, 8η κατά σειρά γενιά του Golf GTI, που με 245 ίππους υπόσχεται πολύ καλές επιδόσεις, καθώς και το plug-in υβριδικό Golf GTE των επίσης 245 ίππων αλλά και το GTD, με το πετρελαιοκινητήρα των 2.000 κυβικών και των 200 ίππων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ