ΜΟΔΑ

Oι καμπύλες της Ashley Graham στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης

Oι καμπύλες της Ashley Graham στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης

Μετά τον Κάνιε Ουέστ που έφερε στην πασαρέλα την βασίλισσα του modeling με χιτζάμπ ήρθε η σειρά του σχεδιαστή Μichael Kors να μιλήσει για τα πρότυπα ομορφιάς και τη "δικτατορία" του αδύνατου μοντέλου.

Φέρνοντας την Ashley Graham με την πληθωρικότητα της στην πασαρέλα του ο Kors έδωσε ένα ακόμη γήπεδο στην plus sized Graham να επιβληθεί. Βέβαια φρόντισε να είναι από κοντά η Άμπερ Βαλέτα που σπάνια εμφανίζεται αλλά και η καθόλου plus sized Bella Hadid και Κένταλ Τζένερ.

Χαλιμά Άντεν: Η βασίλισσα της μόδας με χιτζάμπ για τον Κάνιε Ουέστ

Στο πλαίσιο της επίδειξης για την συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας του δημιουργού στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης, η Ashley Graham, που φοράει νούμερο 48, ήταν ντυμένη με ένα γούνινο γκρι σακάκι συνδυασμένο με ένα μαύρο φόρεμα. Η Αμερικανίδα καλλονή, 28 ετών, την οποία ακολουθούν 3 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου στο Instagram, έχει ήδη καταρρίψει κάθε ταμπού περί αναλογιών από τον περασμένο χρόνο καθώς υπήρξε η πρώτη γυναίκα που πόζαρε στο αφιέρωμα με μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated. Επιπλέον φωτογραφήθηκε μαζί με άλλα μοντέλα στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue του Μαρτίου.

Hot Felon: Από κατάδικος στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Ο σχεδιαστής έχει αλλάξει πρόσφατα πολιτική. Πρόσφατα, στην Εβδομάδα Μόδας του Σεπτεμβρίου έλεγε στην USA Today ότι του ήταν "αδύνατο να συμπεριλάβει μοντέλα με πλούσιες αναλογίες για 'υλικοτεχνικούς΄ λόγους".

Όπως και να έχει η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης συνεχίζεται και όλοι κάθονται στη θέση τους. Η Blake Lively και η Anna Wintour πρώτες πάντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ