ΜΟΔΑ

Μπέλα Χαντίντ: Το «ελληνικό» εξώφυλλο στη Vogue

Μπέλα Χαντίντ: Το «ελληνικό» εξώφυλλο στη Vogue
AP Photo/Francois Mori

H Μπέλα Χαντίντ εμφανίζεται για μια ακόμη φορά στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue και αυτή τη φορά, για το τεύχος Μαΐου, το διάσημο μοντέλο ποζάρει σαν αρχαία Ελληνίδα θεά.

Η Μπέλα Χαντίντ δεν είναι τυχαία ένα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη. Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της έχει ένα ακόμα απαραίτητο προσόν: Ξέρει να μεταμορφώνεται. Αυτή τη φορά, ποζάρει σαν αρχαία Ελληνίδα θεά με ένα αέρινο, λαδί φόρεμα με μακριά ουρά την οποία ρίχνει πάνω από το κεφάλι της για ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα και μια πληθώρα κοσμημάτων τόσο στα χέρια όσο και στο λαιμό. Η μελαχρινή καλλονή ολοκλήρωσε το λουκ με βαρύ μακιγιάζ που αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της.

Την ίδια ώρα, στο εξώφυλλο του περιοδικού θυμίζει περισσότερο τη δεκαετία του ‘70 με ένα λευκό φόρεμα με μανίκια σιφόν και μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος του φορέματος, το οποίο συνδυάζει και πάλι με βαριά, χρυσά κοσμήματα. Το χρώμα του φορέματος κάνει εντυπωσιακό κοντράστ με τα χρυσά κοσμήματα, τα βραχιόλια σε σχήμα φύλλων και τα τεράστια σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/CAp7WqQAf-b

Η Μπέλα Χαντίντ, που αυτήν την εποχή είναι σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού στο σπίτι της και αναρτά φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από τον κόσμο να μείνει μέσα, θέλησε να ευχαριστήσει την εκδότρια του περιοδικού Εμανουέλ Αλτ, αλλά και τους φωτογράφους Ινέζ βαν Λαμσγουίρντ και Βινούντ Ματαντίν για την εμπειρία της φωτογράφισης.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας του εξωφύλλου που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε: «Ουάου, Merci, είναι δύσκολο να εξηγήσεις πόσο ονειρικό είναι να δουλεύει κανείς μαζί σας κάθε φορά. Γαλλική Vogue, Μάιος 2020».

https://www.instagram.com/p/CAXhZRsJUho

ΔΗΜΟΦΙΛΗ