ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο... Spiderman δεν ήξερε πως πρέπει να πληρώνουμε τους λογαριασμούς του νερού

Ο... Spiderman δεν ήξερε πως πρέπει να πληρώνουμε τους λογαριασμούς του νερού
Όσον αφορά την επικείμενη επιστροφή του ως Peter Parker για το Spider-Man 4 της Marvel Studios, πρόσφατα δήλωσε ότι μάλλον τα έχουν βρει με το θέμα του σεναρίου. photo/Marvel

Ο... Spiderman μάλλον δεν ξέρει βασικά πράγματα για τον πολιτισμό των ανθρώπων απ’ ότι φαίνεται μιας και άφησε να του κόψουν το νερό επειδή δεν το πλήρωσε.

Φυσικά δεν μιλάμε για τον Spiderman τον ίδιο αλλά για τον ηθοποιό που τον υποδύθηκε στην τελευταία ταινία της Marvel, τον Τομ Χόλαντ.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν γνώριζε πως έπρεπε να πληρώσει το λογαριασμό του νερού. Τα ακριβή του λόγια ήταν:

«Νόμιζα ότι αυτό ήταν μια πολυτέλεια του να ζεις στην Αγγλία. Ναι, και καλά το νερό βγαίνει από τον ουρανό και μετά έρχεται από τη βρύση σου. Είχα μείνει πολύ πίσω στους λογαριασμούς του νερού. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει, είμαι ενήμερος τώρα. Μην ανησυχείτε.»

Όσον αφορά την επικείμενη επιστροφή του ως Peter Parker για το Spider-Man 4 της Marvel Studios, πρόσφατα δήλωσε ότι μάλλον τα έχουν βρει με το θέμα του σεναρίου:

«Νομίζω ότι βρήκαμε το λόγο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος με το που βρισκόμαστε όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι».

Προς το παρόν οι συζητήσεις για την 4η ταινία του Spider-Man έχουν σταματήσει λόγω της απεργίας των σεναριογράφων στις ΗΠΑ. Ωστόσο φαίνεται ότι η παραγωγή έχει βρει τους σωστούς λόγους για τους οποίους θα επαναφέρει τον Spider-Man στις κινηματογραφικές αίθουσες.

O Tom Holland ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα κάνει ένα διάλειμμα περίπου ενός έτους από την υποκριτική, λόγω του ότι τον «διέλυσε» ψυχολογικά ο ρόλος του στη σειρά The Crowded Room.

Ο 27χρονος πλέον ηθοποιός και σταρ των ταινιών της Marvel βρέθηκε στο podcast του Jay Shetty και παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, πως δεν ήξερε ότι ο κόσμος πληρώνει για το νερό στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να μην ήξερε ότι έπρεπε να πληρώσει τον λογαριασμό. Άρχισε, όμως, να τα μαθαίνει σιγά-σιγά τώρα που κάνει ξανά ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ.

Το Spider-Man: No Way Home με τον Tom Holland και την Zendaya έπαιξε στους κινηματογράφους το 2021 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία με έσοδα που άγγιξαν τα 1.9 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ