ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μισέλ Γιέο παντρεύτηκε το σύντροφό της Ζαν Τοντ σχεδόν 7.000 ημέρες μετά τη πρόταση γάμου

Η Μισέλ Γιέο παντρεύτηκε το σύντροφό της Ζαν Τοντ σχεδόν 7.000 ημέρες μετά τη πρόταση γάμου
Η Μισέλ Γιέο μπήκε σε ένα νέο επίπεδο διασημότητας φέτος για την αναγνωρισμένη ερμηνεία της στο «Everything Everywhere All at Once». Associated Press

Η βραβευμένη με Όσκαρ Μισέλ Γιέο παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της Ζαν Τοντ σε μια τελετή στην Ελβετία – σχεδόν δύο δεκαετίες αφότου της έκανε για πρώτη φορά πρόταση γάμου ο Γάλλος επιχειρηματίας.

Η Μισέλ Γιέο, 60 ετών, που νωρίτερα φέτος έγινε η πρώτη γυναίκα ασιατικής καταγωγής που κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, επιβεβαίωσε το γάμο της με τον Ζαν Τοντ, 77, πρώην επικεφαλή της Ferrari, στο Instagram το Σαββατοκύριακο.

https://www.instagram.com/p/CvQKp4YS_hD/

«19 χρόνια και ΝΑΙ!! είμαστε παντρεμένοι!! Ευχαριστώ τις «οικογένειές» μας που μας αγαπούν όλα αυτά τα χρόνια. Σας αγαπάμε και έρχονται πολλά ακόμη», έγραψε η Μαλαισιανή ηθοποιός.

Η ανάρτηση περιελάμβανε εικόνες των δύο δαχτυλιδιών που αντάλλαξαν καθώς κάθονται σε ένα κρεβάτι διακοσμημένο με πέταλα λουλουδιών.

Ένα στιγμιότυπο από ένα γαμήλιο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Instagram από τον οδηγό αγώνων Φελίπε Μάσα, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τελετή, δίνει μια ματιά στη μακρά ιστορία αγάπης που οδήγησε στον γάμο της περασμένης εβδομάδας.

«Συναντηθήκαμε στη Σαγκάη στις 4 Ιουνίου 2004. Στις 26 Ιουλίου 2004, ο J.T. πρότεινε να παντρευτεί τη Μ.Υ. και είπε ΝΑΙ! Σήμερα, μετά από 6.992 ημέρες, στις 27 Ιουλίου 2023 στη Γενεύη, περιτριγυρισμένοι από στοργική οικογένεια και φίλους, είμαστε τόσο χαρούμενοι που γιορτάζουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή μαζί!» γράφει το μήνυμα.

Η Μισέλ Γιέο μπήκε σε ένα νέο επίπεδο διασημότητας φέτος για την αναγνωρισμένη ερμηνεία της στο «Everything Everywhere All at Once».

Η ταινία κέρδισε επτά Όσκαρ από τις 11 υποψηφιότητες - συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας - στα Βραβεία Όσκαρ τον Μάρτιο.

Όταν έλαβε το Όσκαρ της, η σταρ το αποκάλεσε «φάρο ελπίδας και δυνατοτήτων» για «όλα τα μικρά αγόρια και κορίτσια που μοιάζουν με εμένα». Η Μισέλ Γιέο, η οποία έκανε πολλά από τα ακροβατικά στην ταινία δράσης η ίδια, φώναξε επίσης τις γυναίκες, λέγοντας: «Κυρίες, μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι έχετε περάσει από την ακμή σας».

Οι τίτλοι της ταινίας για την Yeoh, η οποία θεωρείται ευρέως σύμβολο του κινηματογράφου πολεμικών τεχνών, περιλαμβάνουν επίσης τα «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» (2021), «Crazy Rich Asians» (2018), «The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor» (2008), «Memoirs Of A Geisha» (2005) και «Crouching Tiger, Hidden Dragon» (2000).

Έκανε το όνομά της σε ταινίες δράσης του Χονγκ Κονγκ της δεκαετίας του 1980 και του 1990, πριν από τον σημαντικό διεθνή ρόλο της το 1997 δίπλα στον Πιρς Μπρόσναν στο «Tomorrow Never Dies».

Ο Τοντ, ο οποίος έκανε το όνομά του ως συνοδηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, είναι επίσης πρώην πρόεδρος του διοικητικού οργάνου της Formula 1, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτων. Επί του παρόντος υπηρετεί ως ειδικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την οδική ασφάλεια.

Michelle Yeoh marries partner Jean Todt nearly 7,000 days after he first proposed

ΔΗΜΟΦΙΛΗ