ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Matthew Perry: Απαιτείται πρόσθετη έρευνα για το θάνατο του ηθοποιού, λέει ο ιατροδικαστής

Matthew Perry: Απαιτείται πρόσθετη έρευνα για το θάνατο του ηθοποιού, λέει ο ιατροδικαστής
Διενεργήθηκε νεκροψία, αλλά οι εξεταστές αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εκθέσεων προκειμένου να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του Perry. Associated Press

Η αιτία του θανάτου του ηθοποιού Matthew Perry στην κατοικία του το Σάββατο θα απαιτήσει πρόσθετες διερευνητικές ενέργειες από το Ιατροδικαστικό Γραφείο της Κομητείας του Λος Άντζελες προτού καταλήξει σε συμπέρασμα.

Ο ιατροδικαστής ενημέρωσε το διαδικτυακό του αρχείο για τον Perry το απόγευμα της Κυριακής, αναφέροντας την αιτία θανάτου του ως «διφορούμενη».

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί κατά τη στιγμή της νεκροψίας, θα εκδοθεί αναβολή πιστοποιητικού έως ότου ολοκληρωθούν πρόσθετες μελέτες», σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Διενεργήθηκε νεκροψία, αλλά οι εξεταστές αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εκθέσεων προκειμένου να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του Perry, δήλωσε στο CNNi την Κυριακή το γραφείο του ιατροδικαστή. Τέτοιες αναφορές μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες για να ολοκληρωθούν.

Οι ερευνητές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τις τοξικολογικές αναφορές για να προσδιορίσουν εάν τυχόν ξένες ουσίες μπορεί να συνέβαλαν στο θάνατο του Perry, σύμφωνα με μια πηγή.

Το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λος Άντζελες διερευνά τον θάνατο του Perry, αλλά μια άλλη πηγή είπε στο CNNi ότι δεν υπάρχει υποψία επιθετικής συμπεριφοράς. Την Κυριακή, τα αρχεία του ιατροδικαστή έδειξαν ότι τα λείψανα του ηθοποιού ήταν έτοιμα να παραδοθούν στους πλησιέστερους συγγενείς του.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες Brian Humphrey είπε στο CNN ότι μια κλήση 911 ήρθε το Σάββατο στις 4:07 μ.μ. για έκτακτη ανάγκη διάσωσης. Το LAPD απάντησε στις 4:10 μ.μ. και χαρακτήρισε την κλήση έρευνα θανάτου λίγο μετά.

Ο Perry, 54 ετών, βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται στην βοήθεια των νοσοκόμων, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Οι γονείς του Πέρι, John Bennet Perry και Susan Morrison, μαζί με τον πατριό του, τον ανταποκριτή του «Dateline», Keith Morrison, εθεάθησαν να φτάνουν στο σπίτι του ηθοποιού το Σάββατο το βράδυ.

Ο Perry ήταν πάντα ειλικρινής για τους αγώνες του.

Μίλησε για την ανάρρωση του από τον εθισμό και την αφοσίωσή του στο να βοηθά άλλους στα απομνημονεύματά του, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir», το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2022.

Ο Perry είχε πει ότι ήθελε να τον θυμούνται «ως κάποιον που έζησε καλά, αγάπησε καλά, σαν αναζητητής της ζωής» και ότι «το πρωταρχικό του μέλημα ήταν ότι ήθελε να βοηθάει τους ανθρώπους».

Ο Perry πάλευε με τον εθισμό στο απόγειο της καριέρας του στο «Friends» και είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι εξαιτίας αυτού, δεν μπορούσε να παρακολουθήσει την εκπομπή.

Η Jennifer Aniston, η Lisa Kudrow, η Courteney Cox, ο David Schwimmer και ο Matt LeBlanc συμπρωταγωνίστησαν μαζί με τον Perry στο «Friends», που προβλήθηκε από το 1994 έως το 2004.

Οι ηθοποιοί δεν έχουν σχολιάσει ακόμη τον θάνατο του Perry.

Medical examiner indicates additional investigation required in death of actor Matthew Perry

ΔΗΜΟΦΙΛΗ