ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Mickey Mouse μεταμορφώνεται σε serial killer σε νέα ταινία τρόμου

Ο Mickey Mouse μεταμορφώνεται σε serial killer σε νέα ταινία τρόμου
Η ταινία έχει πάρει πολλούς χαρακτήρες και επιρροές από άλλες ταινίες και θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει μαύρη κωμωδία αλλά με πολύ αίμα και βία. photo: YouTube

Περίπου 96 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας μικρού μήκους της Disney του 1928 Steamboat Willie, κυκλοφόρησε ένα trailer για μια νέα ταινία τρόμου με τον Mickey Mouse ως έναν μοντέρνο κατά συρροή δολοφόνο.

Το Mickey's Mouse Trap είναι μία κλασική ιστορία τρόμου: ένας αγνωστος φοράει στολή του Mickey Mouse και με πολύ δίψα για αίμα επιτίθεται και καταδιώκει θύματα σε ένα λούνα παρκ.

Το σενάριο φαίνεται να είναι επηρεασμένο από πολλές ταινίες του είδους, όπως για παραδειγμα, στο στυλ του Scream, με έναν χαρακτήρα να λέει ότι είναι πιθανό κάποιος άλλος να πεθάνει σύντομα κι έναν άλλο να λέει: «I'll be back», που είναι ξεκάθαρα παρμένο από το Terminator.

Η ταινία έχει πάρει πολλούς χαρακτήρες και επιρροές από άλλες ταινίες και θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει μαύρη κωμωδία αλλά με πολύ αίμα και βία.

Στο Mickey’s Mouse Trap πρωταγωνιστούν οι Sophie McIntosh, Callum Sywyk, Allegra Nocita, Ben Harris, Damir Kovic, Mackenzie Mills, Nick Biskupek και Simon Phillips και έχει σκηνοθετηθεί από τον Jamie Bailey.

Ο Bailey είπε για την ταινία σε μια δήλωση: «Θέλαμε απλώς να διασκεδάσουμε με όλα αυτά. Θέλω να πω, ότι ο Mickey Mouse του Steamboat Willie δολοφονεί ανθρώπους. Είναι γελοίο. Τρέξαμε μαζί του από τρόμο και διασκεδάσαμε πολύ στα γυρίσματα κάνοντας την, και νομίζω ότι φαίνεται από το αποτέλεσμα».

Η σύνοψη της ταινίας είναι: «Είναι τα 21α γενέθλια της Alex, αλλά είναι κλειδωμένη κατά λάθος στο μέσα στο λούνα παρκ και οι φίλοι της αποφασίζουν να της κάνουν έκπληξη, αλλά ένας μασκοφόρος δολοφόνος ντυμένος Mickey Mouse αποφασίζει να παίξει ένα δικό του παιχνίδι μαζί τους. που πρέπει ο καθένας να επιβιώσει μόνος του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ