ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Κιτ Χάρινγκτον απαντά στις φήμες για το sequel του Game of Thrones

Ο Κιτ Χάρινγκτον απαντά στις φήμες για το sequel του Game of Thrones

O Κιτ Χάρινγκτον ποζάρει για τους φωτογράφους κατά την άφιξη στα Olivier Awards στο Λονδίνο, Κυριακή 10 Απριλίου 2022.

Invision/AP

Ο χειμώνας... δεν θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν καθώς ο Κιτ Χάρινγτον έκλεισε τις συζητήσεις για ένα sequel του Jon Snow στο Game of Thrones.

«Δεν υπάρχουν σχέδια για αυτό αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν προτάσεις για κάτι τέτοιο ακόμη», είπε ο Χάρινγκτον σε συνέντευξή του την Τρίτη, ενώ προωθούε τη νέα του δραματική ταινία εγκλήματος «Blood for Dust».

Το «Game of Thrones» τελείωσε το 2019 μετά από οκτώ σεζόν, αλλά η προοπτική των spinoffs ήταν πολύ έντονη. Οι θαυμαστές έπρεπε να περιμένουν τρία χρόνια για το μοναδικό μέχρι στιγμής prequel του HBO «House of the Dragon», που διαδραματίζεται δύο αιώνες πριν το «Game of Thrones».

Σκέψεις υπήρξαν για ένα sequel με επίκεντρο τον δημοφιλή Jon Snow, ο οποίος ξεκίνησε στο «Game of Thrones» ως παρίας και μέλος της αδελφότητας της Νυχτερινής Φρουράς (Nightwatch) και κατέληξε με μια ανατρεπτική αποκάλυψη για την καταγωγή του.

«Πετάξαμε πολλές ιδέες. Τίποτα δεν λειτούργησε πραγματικά και θα το αφήσουμε εκεί προς το παρόν», είπε ο 37χρονος πρωταγωνιστής του Game of Thrones.

Εκπρόσωπος του HBO αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση.

Το sequel με επίκεντρο τον Snow δεν είναι το πρώτο spinoff που μπαίνει στον πάγο. Το 2019, το HBO φαίνεται να σκεφτόταν ένα prequel σετ χιλιάδες χρόνια νωρίτερα. Με πρωταγωνίστρια τη Naomi Watts, είχε ήδη γυρίσει ένα πιλοτικό επεισόδιο αλλά δεν προχώρησε.

Όσο για τον Χάρινγκτον, πρόσφατα συνεργάστηκε ξανά με το HBO για μια εμφάνιση στην τρίτη σεζόν του δράματος «Industry», η οποία θα κάνει πρεμιέρα αργότερα φέτος. Ο ηθοποιός είπε ότι ήταν «πραγματικά ενθουσιασμένος» που συμμετείχε στο σόου, με βάση τον άθλιο οικονομικό κόσμο του Λονδίνου.

«Απλώς πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο μοναδικά, ενδιαφέροντα, συναρπαστικά τηλεοπτικά δράματα εκεί έξω», είπε ο Χάρινγκτον.

Η δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου — και οι θαυμαστές που επιθυμούν περισσότερα Westeros μπορούν να ανυπομονούν για το prequel «Seven Kingdoms: The Hedge Knight».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ