ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ηθοποιός του Game of Thrones ισχυρίζεται ότι τα γυρίσματα της προκάλεσαν χρόνια κλειστοφοβία

Ηθοποιός του Game of Thrones ισχυρίζεται ότι τα γυρίσματα της προκάλεσαν χρόνια κλειστοφοβία

Σκηνή από το Game Of Thrones. Στο κέντρο η Septa Unella. 

photo/HBO

Σίγουρα μας λείπει το Game of ThronesΑυτό οφείλεται εν μέρει στο House of the Dragon, το οποίο είναι λιγότερο spin-off και περισσότερο το τηλεοπτικό ισοδύναμο ενός ενοχλητικού καλεσμένου σε δείπνο που δεν καταλαβαίνει πότε είναι ώρα να πάει σπίτι.

Εν μέρει στο ότι το φινάλε του Game of Thrones ήταν τόσο λάθος που μένει στο μυαλό σαν ένα τραύμα. Αλλά επίσης οφείλεται στο γεγονός ότι το καστ συνεχίζει να παραπονιέται για το πόσο άσχημα πέρασαν στα γυρίσματα.

Τόσο ο Kit Harington όσο και η Maisie Williams αμφισβήτησαν το τέλος της σειράς, κυρίως το γεγονός ότι ο χαρακτήρας της Williams σκοτώνει τον Night King.

Τώρα η Hannah Waddingham πρόσθεσε το όνομά της στα παράπονα για τα γυρίσματα της σειράς. Αν και έχει περάσει τα τελευταία χρόνια συμμετέχοντας στη σειρά Ted Lasso, είναι δύσκολο να ξεχάσουμε ότι έπαιξε επίσης τη Septa Unella σε δύο σεζόν του Game of Thrones. Ο ρόλος μπορεί να φαινόταν εύκολος– η πιο γνωστή σκηνή της περιλάμβανε το να χτυπάει ένα κουδούνι και να φωνάζει τη λέξη «ντροπή» ενώ η Cersei Lannister παρελαύνει γυμνή στους δρόμους του King's Landing – αλλά δεν ήταν στην πραγματικότητα.

Κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στο The Late Show With Stephen Colbert, η Waddingham αποκάλυψε ότι μια από τις σκηνές που γύρισε για την εμφάνιση στο Game of Thrones της άφησε «χρόνια κλειστοφοβία».

«Είμαι δεμένη σε ένα τραπέζι με όλα αυτά τα δερμάτινα λουριά», είπε στον Colbert για τη σκηνή όπου η Cersei την δένει και της ρίχνει επανειλημμένα κρασί στο πρόσωπο. «Δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου. Είχα κρασί στα μαλλιά μου, δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί ο Mountain είχε το χέρι του πάνω από το στόμα μου ενώ ούρλιαζα και είχα σημάδια από λουριά παντού σαν να είχα δεχτεί επίθεση».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της Hannah Waddingham με το Collider πριν από μερικά χρόνια, περιέγραψε τη σκηνή ως: «Σίγουρα, η χειρότερη μέρα της ζωής μου», ενώ τόνισε ότι θα έπρεπε να συνεχίζει να υπενθυμίζει στον εαυτό της ότι η εταιρεία παραγωγής δεν θα την άφηνε να πεθάνει.

Η Waddingham ανέφερε επίσης ότι έπρεπε να αναζητήσει βοήθεια για την κλειστοφοβία της και επεσήμανε ότι το 10ωρο γύρισμα με το «λούσιμο κρασιού» κατέληξε σε μόλις 90 ​​δευτερόλεπτα προβολής στην οθόνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ