ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιμς Χέτφιλντ: από τους Metallica στο κυνήγι του νεκρόφιλου serial killer Τεντ Μπάντι

Τζέιμς Χέτφιλντ: από τους Metallica στο κυνήγι του νεκρόφιλου serial killer Τεντ Μπάντι

Αν μη τι άλλο απρόσμενο, το κινηματογραφικό ντεμπούτο του frontman των Metallica Tζέιμς Χέτφιλντ συζητηθεί. Ο τραγουδιστής της μπάντας θα παίξει ρόλο αστυνομικού επιθεωρητή στην ταινία για τον διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο Τεντ Μπάντι.

Ο Χέτφιλντ Θα υποδυθεί τον αξιωματικό Μπομπ Χέιγουορντ "ένα βετεράνο αστυνομικό που έκανε περιπολίες σε αυτοκινητοδρόμους και ο οποίος ήταν το πρώτο όργανο της τάξης που συνέλαβε τον Μπάντι, το 1975, ζητώντας του να κάνει στην άκρη το αυτοκίνητό του και ανακαλύπτοντας εργαλεία για διάρρηξη στο πορτ μπαγκάζ. Αλλά, σοφά, υποψιάστηκε πολλά περισσότερα" διευκρινίζει σε ανακοίνωση της η εταιρία παραγωγής.

Μπορεί αυτή να μην είναι η πρώτη φορά που ο Χέτφιλντ κάνει εμφάνιση σε οθόνη, είναι ωστόσο η πρώτη φορά που θα υποδυθεί χαρακτήρα.

Ο Χέτφλιντ θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη της ταινίας Τζο Μπέρλινγκερ που στο παρελθόν είχε ετοιμάσει το ντοκιμαντέρ για τους Metallica, Some Kind of Monster, αλλά και το ντοκιμαντέρ Paradise Lost που εμφανίζεται το συγκρότημα της metal σκηνής.

"Έχοντας περάσει ώρες με τον Τζέιμς και τους υπόλοιπους Metallica γνωρίζω καλά τη χαρισματική και ισχυρή παρουσία του" δήλωσε στο The Rolling Stone ο Μπέρλινγκερ.

https://www.instagram.com/p/BfJL1qdjvkO

"Ήταν φυσικό να κουβαλήσει την ίδια δύναμη και μαγνητισμό σε έναν ρόλο, άρα όταν συμφώνησε να είναι στην ταινία ενθουσιάστηκα" συνέχισε.

Τον ρόλο του Μπάντι στο Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile έχει αναλάβει ο Ζακ Έφρον ενώ η Λίλι Κόλινς θα υποδυθεί τη σύντροφο του.

Ποιός ήταν ο Τεντ Μπάντι

Ted Bundy headshot

Βιαστής, νεκρόφιλος και ένας από τους πλέον σαδιστές εγκληματίες των ΗΠΑ ο Τεντ Μπάντι (Theodore Robert Bundy, γεννημένος ως Theodore Robert Cowell, Μπέρλινγκτον, Βερμόντ, ΗΠΑ, 24 Νοεμβρίου 1946 – Φλόριντα, 24 Ιανουαρίου 1989) ήταν κατά συρροήν δολοφόνος, απαγωγέας και διαρρήκτης.

Ο Μπάντι κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία 30 γυναικών κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘70.

Ο Μπάντι συνελήφθη από τις Αμερικανικές Αρχές για πρώτη φορά το 1975 και σύντομα συγκέντρωσε τις υποψίες της Αστυνομίας για προγενέστερα ανεξιχνίαστα εγκλήματα, τα οποία όπως αποδείχθηκε, είχε διαπράξει ο ίδιος.

Δραπέτευσε από τις φυλακές και συνέχισε την εγκληματική του δράση έως και το 1978, που πιάστηκε εκ νέου στη Φλόριντα.

Καταδικάστηκε τρις εις θάνατον σε δυο διαφορετικές δίκες και εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα στις 24-1-1989. Από τη βιογράφο Ann Rule περιγράφηκε ως "σαδιστικό άτομο που λάμβανε ευχαρίστηση από τον ανθρώπινο πόνο και τον έλεγχο, έως θανάτου, που ασκούσε πάνω στα θύματά του".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ