ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Sex and The City: γιατί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σωπαίνει για την υποψηφιότητα της Σίνθια Νίξον;

Sex and The City: γιατί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σωπαίνει για την υποψηφιότητα της Σίνθια Νίξον;

Μπορεί η Κιμ Κατράλ, η "Σαμάνθα" της γυναικοπαρέας του Sex And The City να υποστηρίζει την υποψηφιότητα της Σίνθια "Μιράντα" Νίξον για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη βασική πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η "Κάρι Μπράντσο" τηρεί σιγή ιχθύος επί του θέματος αναφέρει το Page Six και επισημαίνει ότι οι υπόλοιποι συντελεστές του SATC έχουν εκφράσει ήδη την υποστήριξή τους στη Νίξον να διεκδικήσει από τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο την υποψηφιότητα για το αξίωμα εκ μέρους των Δημοκρατικών. "H Πάρκερ όμως δεν λέει κουβέντα" αναφέρει η ιστοσελίδα.

"Η Σίνθια είναι φίλη μου και συνεργάτης από τότε που ήμασταν μικρά. Ανυπομονώ να της μιλήσω για την υποψηφιότητά της για το αξίωμα του Κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης" είναι η μόνη επίσημη τοποθέτηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από τα χείλη της εκπροσώπου τύπου της.

Η Πάρκερ έχει ήδη έλθει σε ρήξη με την Κιμ Κατράλ. "Μια ρήξη με τη Νίξον καταδικάζει οποιαδήποτε μελλοντική απόπειρα να αναβιώσει το franchise" σχολιάζουν παράγοντες στη βιομηχανία του θεάματος.

"Το HBO (η εταιρεία-παραγωγός) φοβάται ότι η ρήξη θα καταφέρει πλήγμα στα ποσοστά θέασης μια επανάληψης, καθώς και ότι θα καταφέρει πλήγμα και στο φραντσάιζ" εκμυστηρεύθηκε στο Page Six, μια πηγή που έχει εσωτερική πληροφόρηση.

Και η Κρίστιν Ντέιβις στο πλευρό της

"Υποστηρίζω και σέβομαι το δικαίωμα όλων των πρώην συμπρωταγωνιστριών μου να επιλέγουν οι ίδιες την καριέρα τους" ήταν η απάντηση της Κιμ Κατράλ σε ερώτηση στο Twitter για την υποψηφιότητα της 51χρονης Νίξον.

Την ίδια στιγμή η Κριστίν Ντέιβις, η Σάρλοτ στο SΑΤC: "Ξέρω ότι θα είναι μία εξαιρετική Κυβερνήτης".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ