ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιντιάνα Τζόουνς: δεύτερη αναβολή για την πέμπτη περιπέτεια του αρχαιολόγου

Ιντιάνα Τζόουνς: δεύτερη αναβολή για την πέμπτη περιπέτεια του αρχαιολόγου

Η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη του Χάρισον Φορντ ως αρχαιολόγος τυχοδιώκτης Ιντιάνα Τζόουνς θα καθυστερήσει. Όπως ανακοίνωσε η Walt Disney Co η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει το 2021.

Η νέα ημερομηνία τοποθετεί την πρεμιέρα της ταινίας δύο χρόνια μετά την πρώτη προγραμματισμένη ημερομηνία της πέμπτης περιπέτειας του Τζόουνς στη μεγάλη οθόνη. Αυτή είναι η δεύτερη αναβολή του project.

Αρχικά η ταινία είχε προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες το 2019 και, λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο Τζόουνς θα κάνει comeback το 2020.

Η νέα καθυστέρηση έρχεται μετά από έντονη φημολογία ότι το σενάριο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και νέος σεναριογράφος έχει αναλάβει τη "βελτίωση του".

Η Disney δεν έχει απαντήσει στα media για το λόγο της νέας αναβολής.

Η ταινία θα είναι και η μεγάλη επανασύνδεση του Φορντ με τον σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ στο επιτυχημένο franchise του Ιντιάνα Τζόουνς που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας.

Ο τυχοδιώκτης αρχαιολόγος έχει φέρει συνολικά περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office με τέσσερις ταινίες.

Η Disney έδωσε το πράσινο φως για την πέμπτη περιπέτεια του Τζόουνς το 2016.

Η καθυστέρηση σημαίνει ότι ο αρχαιολογος Τζόουνς θα είναι 79 ετών όταν προβληθεί η ταινία.

Η ταινία που μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο, έρχεται στις οθόνες 13 χρόνια μετά το "Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ