ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Εμίλια Κλαρκ υπερασπίζεται τις γυμνές σκηνές της Νταενέρις στο Game of Thrones

Η Εμίλια Κλαρκ υπερασπίζεται τις γυμνές σκηνές της Νταενέρις στο Game of Thrones
HBO

Είναι η πιο «γυμνή» πρωταγωνίστρια του Game of Thrones. Τόσο, που πολλοί υποστήριξαν ότι η Εμίλια Κλαρκ κινδυνεύει να ταυτιστεί με ρόλους στους οποίους θα απαιτείται να εμφανίζεται γυμνή. Η ίδια, όμως, υπερασπίζεται την επιλογή της και λέει ότι δεν θα άλλαζε τίποτα στις σκηνές της.

Η βασίλισσα των δράκων, Νταενέρις Ταργκάριεν στο Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ κατά κόσμον, δηλώνει αμετανόητη για τις γυμνές σκηνές της που κοσμούν σχεδόν όλες τις ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

«Δεν υπάρχει ούτε μια σκηνή που δεν θα γύριζα. Οι άνθρωποι με ρωτούν για το γυμνό όλη την ώρα. Αλλά η σύντομη απάντηση είναι όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα», είπε η Εμίλια Κλαρκ.
Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και πληρώνεται πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε σεζόν της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών.

«Οι γυναίκες που μισούν τις άλλες γυναίκες είναι το πρόβλημα. Οι άνθρωποι κάνουν σεξ για ευχαρίστηση. Ας το αποδεχτούμε», λέει, απαντώντας στις φεμινίστριες που διαφωνούν με τις τολμηρές σκηνές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ