ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga: Ποιος Μπράντλεϊ Κούπερ; Ο νέος της έρωτας είναι ένας αρχιτέκτονας

Lady Gaga: Ποιος Μπράντλεϊ Κούπερ; Ο νέος της έρωτας είναι ένας αρχιτέκτονας
Evan Agostini/Invision/AP

Βούιξε ο τόπος ότι η Lady Gaga χώρισε το Μπράντλεϊ Κούπερ από την Ιρίνα Σάικ, πράγμα που μπορεί και να ισχύει, αλλά τελικά η τραγουδίστρια είναι εντελώς αλλού. Και πιο συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια, όπου ζει το νέο της έρωτα με -γοητευτικό, είναι η αλήθεια- αρχιτέκτονα. 

Το όνομα αυτού Νταν Χόρτον. Επαγγέλεται αρχιτέκτονας, χωρίς να ξέρουμε πολλά άλλα στοιχεία γι αυτόν, αλλά ελάχιστη σημασία έχουν. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον εν λόγω άντρα να ανταλλάσσει φιλιά με τη Lady Gaga, η οποία όχι μόνο δεν κρύφτηκε, αλλά πρόσφερε και άπλετη θέα στους παπαράτσι.

Κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό κρατάει το συγκεκριμένο, ας το πούμε ειδύλλιο, γεγονός πάντως είναι ότι αν δεν ήταν «κάτι», η τραγουδίστρια δεν θα φιλιόταν σε δημόσια θέα. Τόσο δημόσια, μάλιστα, που έγινε και θέμα στο Instagram, καθώς η περίφημη ιστοσελίδα Page Six, ανέβασε τις φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/B0lZkE0BkOy

Κάπως έτσι τελειώνουν άδοξα οι φήμες που ήθελαν την τραγουδίστρια να διατηρεί δεσμό με τον ηθοποιό, μετά το χωρισμό του από την καλλονή Ιρίνα Σάικ. Μυστήριο θα παραμείνει εάν Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν τελικά ποτέ «μαζί», ένα μέρος της μυθολογίας του Χόλιγουντ, που δεν είναι καθόλου κακό να υπάρχει.

Κάπως έτσι συντηρούνται τα είδωλλα, εξάλλου. Με μύθους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ