ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντέλ: Στα 32 της πιο αδύνατη από ποτέ - 'Εχασε 45 κιλά

Αντέλ: Στα 32 της πιο αδύνατη από ποτέ - 'Εχασε 45 κιλά
Greg Allen/Invision/AP

Έχουμε δει, κατά καιρούς, εντυπωσιακές μεταμορφώσεις διασήμων, που χάνουν κιλά ή γυμνάζονται εντατικά. Ομολογουμένως, η μεταμόρφωση της Αντέλ, που έχασε 45 κιλά, είναι η πιο εντυπωσιακή. 

Η τραγουδίστρια, με αφορμή τα γενέθλια της, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι πραγματικά αγνώριστη.

Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, τον τελευταίο χρόνο ακολουθούσε ένα ειδικό και πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής προκειμένου να χάσει ορισμένα κιλά. Κανείς, όμως, δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα, που εντυπωσίασε τους πάντες.

Φανερά αδυνατισμένη αλλά και γεμάτη αυτοπεποίθηση, φορώντας ένα κοντό μαύρο φόρεμα, η τραγουδίστρια ευχαριστεί τους θαυμαστές της για τις ευχές που της έστειλαν, ενώ αναφέρεται επίσης στους ήρωες της πρώτης γραμμής, στη μάχη εναντίον της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη την ημέρα των γενεθλίων μου. Ελπίζω να είστε ασφαλείς και ψυχικά καλά, αυτές τις τρελές ημέρες που ζούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μαχητές της πρώτης γραμμής, που μας κρατούν ασφαλείς, ρισκάροντας τις ζωές τους. Είστε πραγματικοί άγγελοι. 2020, εντάξει, αντίο, ευχαριστούμε», έγραψε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ