ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

5 μυστικά για την 6η σεζόν του Game Of Thrones

5 μυστικά για την 6η σεζόν του Game Of Thrones

Ένα νέο video ανέβηκε στο διαδίκτυο ξεναγώντας μας στο άβατο των γυρισμάτων της σειράς που εκατομμύρια τηλεθεατές ορκίζονται στο όνομα και τις σφαγές της. Στο behind the scenes footage η απομυθοποίηση του μυθικού κόσμου είναι εξοντωτική καθώς παρακολουθούμε πως δημιουργείται ο κόσμος του θρυλικού Westeros αλλά και μας δίνει πρόσβαση στην ιστορία και τα μυστικά του έκτου κύκλου του Game Of Thrones πριν κάνει την πρεμιέρα του τον Απρίλιο του 2016.

Αν και δεν είναι τόσο εκτενές όσο το περίπου 25λεπτο video της προηγούμενης σεζόν, το 5λεπτο φιλμ είναι αρκούντως προσεκτικό στο να μην προδώσει στοιχεία από τα όσα θα συμβούν στον επόμενο κύκλο που ξεκινάει σε λιγότερες από 50 μέρες από τώρα. Το Vanity Fair κάθησε και κατέγραψε, περίπου με το ζόρι, κάποια spoilers για τους πιο φανατικούς της σειράς ανάμεσα μας. Είναι αυτά.

Ο Νεντ Σταρκ επιστρέφει

ezgif.com optimize

Κάποιο από αυτά τα αγόρια είναι ο Νεντ Σταρκ και παίζει πόλεμο με τα αδέλφια του. Το ταξίδι στο παρελθόν του οίκου γίνεται χάρη στην ικανότητα του Μπραν να βλέπει οράματα από τα παλιά και έτσι στον 6ο κύκλο μαθαίνουμε όλα όσα προηγήθηκαν στο Winterfell.

Η ηγετική Ντενέρις διασώζεται

ezgif.com optimize 1

Οι Ντάριο και ο Σερ Τζόρα έχουν αποστολή να σώσουν τη βασίλισσα τους από τα χέρια των Ντοθράκι. Χωρίς ξίφη.

Η Μητέρα των Δράκων δεν έχει ανάγκη κανέναν

drogon 2

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα γυρίσματα ωστόσο η Ντενέρις δεν έχει ανάγκη κανέναν πολεμιστή γιατί ο δράκος της Ντρόγκον έχει αναλάβει να την προστατέψει από τα πάντα. Όταν μάλιστα το κάνει οι Ντοθράκι θα υποταχθούν ξανά στην Καλίσι τους, όπως εδώ.

Η Μελισάνδρη θα τιμωρηθεί

ezgif.com optimize 2

Όχι, λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να μείνεις ατιμώρητη όταν καις ένα παιδί για να καταφέρεις να υφάνεις την ίντριγκα σου. Σε αυτό το πλάνο η Κόκκινη Γυναίκα μοιάζει συνοφρυωμένη καθώς ο Σερ Ντάβος διακρίνεται στο πλάνο. Μήπως το τίμημα είναι ότι θα φέρει πίσω στη ζωή τον Τζον Σνόου; Προφανώς και ναι.

Ο Τζέιμι Λάνιστερ παραμένει ωραίος

lanister

Όχι ότι ήταν κάτι καινούργιο αλλά το Vanity Fair θέλει να μας υπενθυμίσει ότι ο Δανός ηθοποιός αντέχει να είναι γοητευτικός ακόμη και εαν το blockbuster στο οποίο πρωταγωνιστεί, Gods Of Egypt, ήταν η μεγάλη πατάτα του box office της εβδομάδας.

Πάντως ξέρει να ντύνεται σωστά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ