ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Weeknd: «Τα Grammy παραμένουν διεφθαρμένα» - Γιατί ο ίδιος έμεινε εκτός υποψηφιοτήτων

The Weeknd: «Τα Grammy παραμένουν διεφθαρμένα» - Γιατί ο ίδιος έμεινε εκτός υποψηφιοτήτων
ΑP Photo

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του The Weeknd στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα μουσικά βραβεία Grammy και κυρίως στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν απέσπασε καμία υποψηφιότητα.

Με ανάρτησή του στο Twitter, μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, ο The Weeknd επιτέθηκε στην Ακαδημία Μουσικής. «Τα Grammy παραμένουν διεφθαρμένα. Χρωστάτε σε εμένα, στους θαυμαστές μου και στη βιομηχανία διαφάνεια...», έγραψε ο καλλιτέχνης, ο οποίος ενάντια σε κάθε προσγνωστικό έμεινε εντελώς εκτός των υποψηφιοτήτων σε όλες τις κατηγορίες.

Δημοσιεύματα του αμερικανικου τύπου υποστηρίζουν ότι η Ακαδημία τιμώρησε τον The Weeknd για το γεγονός ότι προτίθεται να εμφανιστεί στο ημίχρονο του Superbowl. Σύμφωνα με το TMZ, η Ακαδημία έδωσε τελεσίγραφο στον τραγουδιστή, ώστε να εμφανιστεί μόνο τη βραδιά της απονομής των Grammy και όχι και στο Superbowl, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από καμία επίσημη πηγή.

O τελευταίος δίσκος του The Weeknd γνώρισε τεράστια επιτυχία και το κομμάτι Blinding Lights βρέθηκε στην κορυφή των τσαρτ και παρέμεινε στο Top 10 για 40 εβδομάδες. Κι όμως, η Αμερικανική Ακαδημία Μουσικής αποφάσισε να το αγνοήσει εντελώς στις υποψηφιότητες για τα Grammy.

Ο προσωρινός πρόεδρος της Ακαδημίας, Χάρβεϊ Τζέι Μέισον σχολίασε την οργισμένη αντίδραση του τραγουδιστή, λέγοντας στο People: «Αντιλαμβανόμαστε ότι ο The Weeknd απογοητεύτηκε που δεν έλαβε υποψηφιότητα. Όμως, κάθε χρόνο οι υποψηφιότητες είναι πολύ λιγότερες από τους καλλιτέχνες και τις κυκλοφορίες που αξίζουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ