ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μπίλι Άιλις είναι μια 19χρονη Μέρλιν Μονρόε στο εξώφυλλο της Vogue

Η Μπίλι Άιλις είναι μια 19χρονη Μέρλιν Μονρόε στο εξώφυλλο της Vogue
Instagram

Η Μπίλι Άιλις είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα της νέας δεκαετίας. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για τη βρετανική Vogue με έναν πολύ ιδιαίτερο και απρόσμενο τρόπο.

Η Άιλις φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους της βρετανικής Vogue με ξανθά μαλλιά, σαν μια 19χρονη Μέριλιν Μονρόε, με ροζ εσώρουχα και καπαρντίνα.

«Όλα έχουν σχέση με αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά», είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό, το οποίο αναφέρει ότι η Άιλις είναι λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up της δεκαετίας του 1950, ενώ η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δική της.

«Αν θέλετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση, πηγαίνετε. Αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα που κάποιος πιστεύει ότι σας μεγαλώνει, φορέστε το. Εάν αισθάνεστε ότι φαίνεστε καλά, τότε φαίνεστε καλά», είπε η ίδια η Άιλις. Όσο για τις ξανθιές της μπούκλες δήλωσε: «Νιώθω περισσότερο γυναίκα... Κάπως».

Η 19χρονη τραγουδίστρια -που συνηθίζει να ντύνεται με φαρδιά ρούχα- δημοσίευσε φωτογραφίες από το άρθρο στο Instagram, γράφοντας: «Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες και μου άρεσε η φωτογράφηση».

«Κάντε ό,τι θέλετε όποτε θέλετε, f--k οτιδήποτε άλλο», κατέληξε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ