ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι: Κλιμακώνεται η ένταση με το παλάτι - Ποιοι ζητούν να του αφαιρεθούν όλοι οι τίτλοι

Πρίγκιπας Χάρι: Κλιμακώνεται η ένταση με το παλάτι - Ποιοι ζητούν να του αφαιρεθούν όλοι οι τίτλοι
ΑP Photo

Η τελευταία συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι, στην οποία για μια ακόμη φορά καταφέρεται εναντίον της βασιλικής οικογένειας, κλιμακώνει την ένταση ανάμεσα στον ίδιο και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ανώτερα μέλη του προσωπικού του παλατιού διέρρευσαν ότι μετά την παραίτηση από τα βασιλικά του καθήκοντα πέρυσι με το περίφημο MEGXIT, ήρθε η ώρα ο Χάρι να στερηθεί κάθε τίτλο, σύμφωνα με τους NY Times και τη Daily Mail.

Στο podcast του Νταξ Σέπαρντ, ο πρίγκιπας Χάρι κατηγόρησε τον πατέρα του ότι του κληροδότησε έναν «οικογενειακό κύκλο πόνου», τον οποίο εκείνος «έσπασε» μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

«Μου φέρθηκε όπως του φέρθηκαν» είπε ο Δούκας του Σάσεξ για τον Κάρολο. «Είναι ένας πόνος που κληροδοτείται ούτως ή άλλως. Ως γονείς θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσπαθούμε και να λέμε "ξέρεις; Αυτό συνέβη σ' εμένα, θα διασφαλίσω ότι αυτό δεν θα συμβεί σ' εσένα»". Τώρα, ο Χάρι λέει ότι θέλει να «σπάσει τον κύκλο» μέσα στην οικογένειά του, αφού διαπίστωσε ότι μεγάλο μέρος του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ως νέος ήταν το αποτέλεσμα του πώς ανατράφηκε ο πατέρας του από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Οι νέες δηλώσεις προκάλεσαν μεγάλο θυμό στο Παλάτι, ανέφεραν πηγές στη DailyMail. «Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι που μπόρεσε να το κάνει αυτό στη Βασίλισσα όταν ο Δούκας του Εδιμβούργου μόλις είχε πεθάνει», είπε ένας βοηθός. «Το να σύρει τον παππού του σε αυτό, είναι τόσο σοκαριστικό και μεγάλη ασέβεια», πρόσθεσε.

«Ο Δούκας του Σάσεξ επιτίθεται στο Παλάτι, που υποστηρίζει ότι του προκάλεσε τόσο πόνο. Αν δεν του αρέσει το Παλάτι, τότε δεν θα πρέπει να έχει και τους τίτλους», είπε άλλη πηγή και συνέχισε. «Θα έπρεπε να θέσουν σε αναστολή τους τίτλους, έτσι ώστε να υπάρχουν ακόμη, αλλά να μην χρησιμοποιούνται, όπως συμφώνησαν να κάνουν με τα HRH τους. Πρέπει να γίνουν ο Χάρι και ο Μέγκαν. Και αν αρνούνται να το κάνουν, πρέπει να εξηγήσουν το γιατί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ