ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ νιώθει πολύ βλάκας όταν μιλάει με τη γυναίκα του

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ νιώθει πολύ βλάκας όταν μιλάει με τη γυναίκα του

O πάλαι ποτέ εργένης του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, φωτογραφίζεται για την αμερικανική έκδοση του Esquire και μιλάει. Πολύ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ο 54χρονος Κλούνεϊ δεν αναφέρεται στην πολιτική και τις συμμαχίες του αλλά στη δικηγόρο που του άλλαξε τη ζωή, τη Βρετανίδα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν, σύντροφο του από τον Σεπτέμβριο του 2014 και αφορμή για να αλλάξει τη ζωή του.

Στη συνέντευξη ο Κλούνεϊ υπερασπίζεται με μαεστρία την επιλογή του λέγοντας ανάμεσα σε άλλα ότι “βρήκε τον έρωτα της ζωής του” στο πρόσωπο της 38χρονης συνηγόρου.

“Δεν ήμουν ποτέ πιο ευτυχισμένος μέσα σε μια σχέση, ούτε στα όνειρά μου δεν το είχα φανταστεί αυτό. Στα 52 μου, βρήκα τον έρωτα της ζωής μου και δεν ξέρετε πόσο χαρούμενο με κάνει αυτό” λέει στη συνέντευξη του.
Η Αλαμουντίν είναι η γυναίκα της ζωής του μετά την ηθοποιό Τalia Balsam από την οποία πήρε διαζύγιο το 1993, αλλά και τις Lisa Snowden, Renee Zellweger, Krista Allen, Elisabetta Canalis και Stacy Keibler που είχαν ξημερωθεί κάποτε μαζί του. Ευτυχώς για όλους, δεν περιορίστηκε μόνο στα κομπλιμέντα στο πρόσωπο της γυναίκας του.

Αναφερόμενος στην κληρονομιά που θέλει να αφήσει πίσω του ο Κλούνεϊ μιλάει για 7-8 ταινίες που θέλει να αντέξουν στο χρόνο αλλά και την προσφυγική κρίση, επάνω στην οποία εργάζεται μαζί με τη σύντροφο του.
Ερωτηθείς ποιο είναι το πιο επιτυχημένο επαγγελματικό του βήμα, ο Κλούνεϊ δεν λησμονεί την επένδυση του στο αλκόολ. Η τεκίλα Casamigos που βγάζει σε παραγωγή μαζί με τον φίλο του Rande Gerber είναι η πιο αποδοτική επένδυση που έκανε στη ζωή του ο άντρας που γεννήθηκε στις 6 Μαϊου του 1961 στο Λέξινγκτον του Κεντάκι και έκανε την πρεμιέρα του στον προβολέα της δημοσιότητας σε ηλικία 5 ετών.

Ο πατέρας του Νικ Κλούνεϊ είχε το δικό του talk show και ο Τζορτζ δεν θα μπορούσε να μην είναι παρόν στην οικογενειακή υπόθεση που λέγεται διασημότητα αν και ποτέ δεν έκανε πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο. Να γίνει ένας τρανός παίκτης του baseball αν και στα 17 του μπήκε στο γήπεδο με όνειρα, φορώντας τη φανέλα των Cincinnati Reds.

Μετά ο Κλούνεϊ σπούδασε δημοσιογραφία στο Northern Kentucky University, έκανε οικονομίες κόβοντας το τσιγάρο, μετακόμισε στην Καλιφόρνια και σήμερα ομολογεί ότι υπάρχουν στιγμές που νιώθει παντελώς βλάκας. Είναι κάποιες από τις στιγμές που μιλάει με την ίδια του τη γυναίκα.

hd aspect 1461124353 esq050116clooney003

Ο αμφίσημος κύριος Τζορτζ Κλούνεϊ

Στο περιοδικό δεν υπάρχει καμία αναφορά στην είδηση που χάιδεψε τα αυτιά των ειδησεογραφικών newsroom κάποιες μέρες πριν, όταν ο πολιτικοποιημένος ηθοποιός καταδίκασε τα “αισχρά” ποσά στην αμερικανική πολιτική, εξαίροντας τον αντίπαλο της Κλίντον Μπέρνι Σάντερς μόλις μια μέρα μετά την εμφάνιση του μαζί με την Αλαμουντίν ως οικοδεσπότες σε δείπνο για τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία της Κλίντον.

Το κόστος για τους προσκεκλημένους; Μόλις 353.400 δολάρια ανά ζευγάρι...

George Clooney Esquire 2016 Cover

ΔΗΜΟΦΙΛΗ