ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρίστιαν Μπέιλ: «Οι άνθρωποι γελούσαν επειδή έπαιρνα στα σοβαρά το ρόλο του Μπάτμαν»

Κρίστιαν Μπέιλ: «Οι άνθρωποι γελούσαν επειδή έπαιρνα στα σοβαρά το ρόλο του Μπάτμαν»
AP Photo

Αν ήσασταν ανάμεσα σε εκείνους που που αμφέβαλλαν ότι ο Κρίστιαν Μπέιλ θα μπορούσε να παίξει με σοβαρότητα τον Μπάτμαν, ο ίδιος ερχεται να μας υπενθυμίσει ότι γέλασε τελευταίος.

Σε συνέντευξή του στην Washington Post, ο 42χρονος ηθοποιός θυμήθηκε πώς άπειροι άνθρωποι γέλασαν και τον κορόιδεψαν όταν μίλησε για τη σοβαρή προσέγγισή του στο ρόλο του Μπάτμαν για την τριλογία «The Dark Knight».

«Έλεγα στους ανθρώπους ότι θα κάνουμε τον Μπάτμαν και θέλουμε να τον πάρετε στα σοβαρά. Είδα πολλούς ανθρώπους να γελούν μαζί μου και απλώς να λένε, "καλά αυτό δεν θα λειτουργήσει καθόλου"», είπε ο Μπέιλ στη συνέντευξη.

Ο Μπέιλ υποδύθηκε τον Μπρους Γουέιν ξεκινώντας με το «Batman Begins» το 2005 και ολοκλήρωσε την τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν με το «Dark Knight Rises» το 2012. Οι ταινίες έγιναν μεγάλες επιτυχίες τόσο εμπορικά όσο και από άποψη κριτικής αποδοχής. Ο Χιθ Λέτζερ κέρδισε μετά θάνατον Όσκαρ για τον ρόλο του ως Τζόκερ και η τριλογία κέρδισε στο box office περίπου 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

«Είναι υπέροχο να είσαι μέρος μιας τριλογίας που απέδειξε ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν λάθος», είπε ο Μπέιλ. «Δεν είμαι σίγουρος αν ξεκίνησε το Marvel Cinematic Universe, αλλά σίγουρα βοήθησε στην πορεία». Ο πρώην υπερήρωας της DC επιστρέφει ως ένας άλλος χαρακτήρας κόμικ, ο Γκορ ο Σφαγέας των Θεών, ένας κακός του M.C.U στην ταινία «Thor: Love and Thunder».

Christian Bale says people 'laughed' at idea of serious approach to Batman role, Yenny Sanchez, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ