ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Crown», σεζόν 5: Το πρώτο trailer - Μια συγκλονιστική ματιά στη δυστυχία της Νταϊάνα

«The Crown», σεζόν 5: Το πρώτο trailer - Μια συγκλονιστική ματιά στη δυστυχία της Νταϊάνα

Λίγες εβδομάδες έμειναν πριν η πέμπτη σεζόν της σειράς «The Crown» κάνει πρεμιέρα στο Netflix και η διαδικτυακή πλατφόρμα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Και δεν προξενεί καμία εντύπωση ότι το trailer αυτό επικεντρώνεται σχεδόν αποκλειστικά στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και τα γεγονότα που οδήγησαν στον τραγικό θάνατό της το 1997.

Η νέα σεζόν φέρνει ένα καινούργιο καστ που θα μπει στους ρόλους της βασιλικής οικογένειας και άλλων πολιτικών προσωπικοτήτων της περιόδου εκείνης στη Μεγάλη Βρετανία.

Πρωταγωνιστούν οι Ιμέλντα Στόντον, στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, ο Τζόναθαν Πράις στο ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου, ο Ντόμινικ Γουέστ στο ρόλο του Πρίγκιπα Καρόλου, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στο ρόλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Λέσλι Μάνβιλ στο ρόλο της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, ο Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Τζον Μέιτζορ και η Ολίβια Γουίλιαμς στο ρόλο της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Το trailer, σαν μια μικρού μήκους ταινία το ίδιο και με μια εκπληκτική διασκευή του Bittersweet Symphony των Verve ως μουσικό χαλί, προδιαθέτει για τα όσα θα δουμε:

Η παραγωγή της έκτης και τελευταίας σεζόν του «The Crown» σταμάτησε για λίγο μετά το θάνατο της Ελισάβετ. Ο δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν είχε δηλώσει: «Το “The Crown” είναι ένα γράμμα αγάπης προς αυτήν και δεν έχω να προσθέσω τίποτα προς το παρόν, μόνο σιωπή και σεβασμό».

Λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε πως η παραγωγή έχει ξεκινήσει ξανά.

Η πέμπτη σεζόν του «The Crown» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ