ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δημόσια απολογία στην Κίρα Νάιτλι μετά τα πικρόχολα σχόλια εις βάρος της

Δημόσια απολογία στην Κίρα Νάιτλι μετά τα πικρόχολα σχόλια εις βάρος της
Instagram/ keiraknightley

Ο σκηνοθέτης Τζον Κάρνεϊ άλλαξε στάση και απολογείται δημόσια στην ηθοποιό μετά τις δηλώσεις που έκανε εις βάρος της λίγες μέρες πριν.

Ο Κάρνεϊ που είχε σκηνοθετήσει την ηθοποιό το 2013 στη μουσική ρομαντική κομεντί Begin Again αμφισβήτησε το υποκριτικό της ταλέντο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Independent.

Σήμερα, με ανάρτησή του στο Twitter ο σκηνοθέτης χαρακτήρισε τα σχόλια του εις βάρος της Kίρα Νάιτλι "μικροπρεπή, μέτρια και επιβλαβή".

"Ντρέπομαι για τον εαυτό μου, για το ότι μπόρεσα και είπα αυτά τα πράγματα στην προσπάθεια μου να δικαιολογήσω τον εαυτό μου. Προσπαθώντας να καλύψω τα κενά στη δουλειά μου κατέληξα να κατηγορώ κάποιον άλλον" έγραψε.

"Η Κίρα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά επαγγελματίας και αφιερώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην ταινία και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της" πρόσθεσε.

"Είναι top model, δεν είναι ηθοποιός"

Στην συνέντευξη του ο Κάρνεϊ είχε επικρίνει την ηθοποιό λέγοντας ότι "η Κίρα έχει ένα περιβάλλον που την ακολουθεί παντού, έτσι είναι πολύ δύσκολο να αφιερωθεί πραγματικά στη δουλειά. Κι όσο κι αν προσπάθησα να την κάνω να δουλέψει, νομίζω ότι δεν κατάφερα να το πετύχω. Αυτό που έμαθα, πάντως, είναι ποτέ δεν πρόκειται να ξανακάνω μία ταινία που θα πρωταγωνιστεί κάποιο σούπερ μόντελ".

Τα σχόλια του προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια τόσο της ίδιας όσο και συναδέλφων της που την υπερασπίστηκαν απέναντι σε μια άδικη, εάν όχι σεξιστική, επίθεση στο πρόσωπο της.

Η Τζόι Γκόρμαν, παραγωγός της ταινίας "Χάρηκα που σε γνώρισα", δήλωσε στο People ότι η συνεργασία της με την Νάιτλι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί οτιδήποτε, αλλά όχι δυσάρεστη.
"Ήταν απολύτως ένα όνειρο. Επαγγελματίας, προετοιμασμένη, ευγενική και αξιαγάπητη", δήλωσε η Γκόρμαν.

Επιπλέον ο σκηνοθέτης Μαρκ Ρομάνεκ που έχει επίσης καθοδηγήσει κινηματογραφικά τη Βρετανή ηθοποιό και μούσα της Chanel, Νάιτλι, δήλωσε μέσω Twitter ότι η συνεργασία του με την ηθοποιό ήταν "εκπληκτική σε κάθε επίπεδο" αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ