ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ριάνα: Εντυπωσιακό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl – Αποκάλυψε ότι είναι ξανά έγκυος

Ριάνα: Εντυπωσιακό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl – Αποκάλυψε ότι είναι ξανά έγκυος
Φορώντας μια ολοκόκκινη ειδικά προσαρμοσμένη φόρμα της Loewe, η «RiRi» εμφανίστηκε σε μια από τις πολλές πλωτές πλατφόρμες πάνω από το πλήθος (AP Photo/Ashley Landis)

Εντυπωσιακό, όπως πάντα, ήταν το σόου της Ριάνα στο ημίχρονο του Super Bowl της Κυριακής (12/2). Και ενώ αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, η σταρ της ποπ επεφύλασσε μια τεράστια έκπληξη στους χιλιάδες θαυμαστές της.

Την περασμένη εβδομάδα, την είχαν ρωτήσει σε συνέντευξη αν θα υπήρχαν εκπλήξεις κατά την παράστασή της στο State Farm Stadium της Αριζόνα. «Σκέφτομαι να φέρω κάποιον», απάντησε η τραγουδίστρια.

«Δεν είμαι σίγουρη, θα δούμε».

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι μιλούσε για έναν από τους πολλούς καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της. Ένα guest spot από τον Jay-Z, τον Drake ή τον Eminem φαινόταν πιθανό καθώς είναι παράδοση τα ντουέτα-έκπληξη στο ημίχρονο.

Αλλά η Ριάνα δεν αναφερόταν σε κανέναν από αυτούς, καθώς η ίδια εννοούσε ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η τραγουδίστρια δεν παρουσίασε κανένα νέο τραγούδι κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, αλλά... η φουσκωμένη κοιλίτσα της που υποδήλωνε την εγκυμοσύνη της, κόντεψε να κάνει το διαδίκτυο... να καταρρεύσει.

Οι εκπρόσωποι της ποπ σταρ επιβεβαίωσαν ότι είναι έγκυος λίγο μετά την εμφάνισή της. Φορώντας μια ολοκόκκινη ειδικά προσαρμοσμένη φόρμα της Loewe, η «RiRi» εμφανίστηκε σε μια από τις πολλές πλωτές πλατφόρμες πάνω από το πλήθος, καθώς ένα σμήνος χορευτών, όλοι ντυμένοι στα λευκά, λικνίζονταν από κάτω.

Το πλήθος ζητωκραύγαζε καθώς η τραγουδίστρια ξεκίνησε κατευθείαν με το Better Have My Money, τραγούδι κάπως ειρωνικό, δεδομένου ότι δεν πληρώνεται για την εμφάνισή της στο Super Bowl. Καθώς η 34χρονη θάμπωνε το κοινό από ψηλά, οι χορευτές της από κάτω παρουσίαζαν μια εκπληκτική χορογραφία που διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Η τραγουδίστρια είπε πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, γεμίζοντας το σετ της με μερικούς από τους πιο χορευτικούς και ανερχόμενους αριθμούς της, όπως το Only Girl (In The World) και το εξαιρετικό Where Have You Been. Ήταν ένα σόου όλο θέαμα με πυροτεχνήματα να εκτοξεύονται πάνω από το στάδιο καθώς ξεκίνησε με το ευφορικό We Found Love.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ