ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρι Στάιλς: «Προσγειώνεται» σε πλανόδιο τσίρκο για το νέο video clip του

Χάρι Στάιλς: «Προσγειώνεται» σε πλανόδιο τσίρκο για το νέο video clip του
AP/Evan Agostini

Ο superstar Χάρι Στάιλς κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο μουσικό βίντεο για το τραγούδι του «Daylight» από το βραβευμένο με Grammy «Aλμπουμ της Χρονιάς, "Harry's House"».

Μέσω μίας τεράστιας σκάλας ο διάσημος τραγουδιστής «προσγειώνεται» σε ένα πολυμελές πλανόδιο τσίρκο και παίρνει μέρος σε όλα τα νούμερα με φανταχτερές εμφανίσεις.

Μεταξύ άλλων εκτοξεύεται από ένα τεράστιο κανόνι φορώντας μία κίτρινη στολή με φτερά, ποδηλατεί σε ένα penny farthing ανάμεσα σε ξυλοπόδαρους και κλόουν, μεταμορφώνεται σε ζογκλέρ, κάνει παρέα με έναν παπαγάλο και στο τέλος ακροβατεί σε ένα σκοινί.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του video clip σε σκηνοθεσία της βραβευμένης Τανού Μουίνο (Tanu Muiño), ο σταρ μοιράστηκε φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το «Daylight» είναι το πέμπτο τραγούδι που αποκτά το δικό του μουσικό βίντεο μετά τα «As It Was», «Late Night Talking», «Music for a Sushi Restaurant» και «Satellite».

https://www.instagram.com/p/Cu4oZfco2BX/

Τα τραγούδια προέρχονται από το τρίτο άλμπουμ του τραγουδιστή που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022 και έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφή του Billboard 200.

Παράλληλα, ο Χάρι Στάιλς ολοκληρώνει την άκρως επιτυχημένη περιοδεία του «Love On Tour» που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Σύμφωνα με το Variety, η τελευταία συναυλία του θα πραγματοποιηθεί στο Reggio Emilia της Ιταλίας στις 22 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ