ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«May December»: Οι σκοτεινές αλήθειες των Νάταλι Πόρτμαν και Τζούλιαν Μουρ στο τρέιλερ της ταινίας

«May December»: Οι σκοτεινές αλήθειες των Νάταλι Πόρτμαν και Τζούλιαν Μουρ στο τρέιλερ της ταινίας
Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «May December» Νάταλι Πόρτμαν, Τσαρλς Μέλτον και Τζούλιαν Μουρ Joel C Ryan/Invision/AP

Στον «αέρα» βγήκε το τρέιλερ της ταινίας «May December» με πρωταγωνιστές την Τζούλιαν Μουρ, την Νάταλι Πόρτμαν και τον Τσαρλς Μέλτον.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία τον Τοντ Χέινς βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Μαίρη Λετουρνό (Mary Kay Letourneau), Αμερικανίδας δασκάλας που κατηγορήθηκε για σεξουαλική σχέση με έναν 12χρονο μαθητή της και αναμένεται να κάνει «πρεμιέρα» στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου και στη συνέχεια στο Netflix την 1η Δεκεμβρίου.

Το τρέιλερ ξεκινά με την 35χρονη ηθοποιό Ελίζαμπεθ (Πόρτμαν), η οποία αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο βασισμένο στο πραγματικό πρόσωπο, την Γκρέισι Άθερτον-Γιου (Μουρ).

Όταν η Ελίζαμπεθ δέχεται την ερώτηση «πώς επιλέγεις τους ρόλους σου;» εκείνη απαντά:

«Θέλω να βρω έναν χαρακτήρα, που είναι δύσκολο εκ πρώτης όψεως...να τον καταλάβεις. Γεννήθηκε ή δημιουργήθηκε μετά;».

Στην προσπάθειά της να γνωρίσει καλύτερα την Γκρέισι η Ελίζαμπεθ μένει στο σπίτι της στη Σαβάνα. Εκεί η Ελίζαμπεθ έρχεται αντιμέτωπη με τη σχέση της Γκρέισι με τον νεαρό σύζυγό της Τζο Γιου (Μέλτον). Το τρέιλερ προϊδεάζει για το πώς η φιλόδοξη ηθοποιός αρχίζει να χάνεται μέσα στους περίπλοκους οικογενειακούς δεσμούς της Γκρέισι και του Τζο.

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Πάιπερ Κούρντα, Ελίζαμπεθ Γιού, Κόρι Μίχαελ Σμιθ, Ντ. Γ. Μόφετ, Ντρου Σάιντ και Τζόσελυν Σέλφο .

Το σενάριο υπογράφει ο Σάμι Μπερτς με παραγωγούς, μεταξύ άλλων, τους Γουίλ Φέρελ, Τζέσσικα Έλμπαουμ και Νάταλι Πόρτμαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ