ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παρουσιαστής των βραβείων Grammy για τέταρτη φορά ο Τρέβορ Νόα

Παρουσιαστής των βραβείων Grammy για τέταρτη φορά ο Τρέβορ Νόα
Jordan Strauss/Invision/AP

Για τέταρτη φορά ο Νοτιοαφρικανός κωμικός, συγγραφέας και παραγωγός Τρέβορ Νόα (Trevor Noah) θα παρουσιάσει τα μουσικά βραβεία Grammy όπως ανακοίνωσε η Ακαδημία Ηχογράφησης.

Ο γνωστός κωμικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα είναι και πάλι ο παρουσιαστής των μουσικών βραβείων.

«Νομίζω ότι είναι επίσης σημαντικό να αναφέρω κάτι. Θα παρουσιάσω τα Grammy», δήλωσε και ο Νόα στο podcast του «What Now? With Trevor Noah» και συνέχισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό, ναι, είναι πολύ διασκεδαστικό. Απολαμβάνω τα Grammy επειδή μπορώ να παρακολουθήσω το σόου από κοντά και να το σχολιάζω την ώρα που συμβαίνει», ανέφερε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις υποψηφιότητες για τα φετινά Grammy, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, SZA συγκέντρωσε εννέα υποψηφιότητες ενώ ακολουθούν οι Φοίβη Μπρίνττζερς (Phoebe Bridgers), Βικτόρια Μονέτ (Victoria Monét) και Σερμπάν Γκινέα (Serban Ghenea) με επτά.

Οι Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), Μπίλλι Άιλις (Billie Eilish), Μπράντι Κλάρκ (Brandy Clark), Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), Ολίβια Ροντρίγκο (Olivia Rodrigo), Τζον Μπατίστ (Jon Batiste) και ο Αμερικανός παραγωγός Τζακ Άντονοφ (Jack Antonoff) θα αναμετρηθούν σε έξι κατηγορίες.

Σύμφωνα με το Variety, τα βραβεία Grammy θα πραγματοποιηθούν στο Crypto.com Arena του Λος Άντζελες στις 4 Φεβρουαρίου του 2024 και μεταδοθούν ζωντανά από το CBS και το Paramount+.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ