ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέρεμι Ρένερ: Eπιστροφή στα πλατό ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Τζέρεμι Ρένερ: Eπιστροφή στα πλατό ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του
Ο Τζέρεμι Ρένερ Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, File

Ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με εκχιονιστικό μηχάνημα, ο Τζέρεμι Ρένερ, επιστρέφει στα πλατό για τα γυρίσματα της 3ης σεζόν της διάσημης σειράς «Mayor of Kingstown».

Μία από τις συμπρωταγωνίστριές του, η Έμα Λερντ αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση με ένα στιγμιότυπο μέσω Ιnstagram story από τα γυρίσματα.

«Είναι γεγονός. Επιστρέφω με τον αγαπημένο μου τύπο την επόμενη εβδομάδα», έγραψε η Λερντ με τον ηθοποιό να την αναδημοσιεύει.

Σημειώνεται ότι το ατύχημά του την Πρωτοχρονιά του 2023 είχε σοκάρει όλο τον κόσμο. Ο Ρένερ παρασύρθηκε από το εκχιονιστικό του μηχάνημα βάρους 14.000 κιλών, στην προσπάθεια του να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητο του ανιψιού του έπειτα από σφοδρή χιονόπτωση στη Νεβάδα.

Στο «Mayor of Kingstown», ο Ρένερ υποδύεται τον Μάικ Μακλούσκι, έναν μεσολαβητή ανάμεσα στις συμμορίες του δρόμου, των φυλακισμένων και των αστυνομικών στην φανταστική πόλη Kingstown του Μίσιγκαν.

Όπως αναφέρει το Entertainment Weekly, το Paramount+ έδωσε το πράσινο φως για ανανέωση της σειράς τον Σεπτέμβριο. Έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021 έχοντας την υπογραφή του Χιου Ντίλον και του παραγωγού του «Yellowstone», Τέιλορ Σέρινταν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ