ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζορτζ Κλούνεϊ πίσω από τις κάμερες: «Είμαι τυχερός που μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπώ»

Τζορτζ Κλούνεϊ πίσω από τις κάμερες: «Είμαι τυχερός που μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπώ»
Ο Τζορτζ  Κλούνεϊ με τους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας «The Boys in the Boat» Κάλουμ Τέρνερ και Τζόελ Εντζερτον Rebecca Cabage/Invision/AP

Σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ - εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν, 2013 - η νέα ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ ως σκηνοθέτης πλέον, «The Boys in the Boat», αφηγείται την αληθινή ιστορία της ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατά τη δεκαετία του 1930 από το ταπεινό τους ξεκίνημα μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.

Μα αφορμή την παρουσίαση της ταινίας στη Νέα Υόρκη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε στο Sky News για τη στροφή του στην σκηνοθεσία:

«Είναι πιο ενδιαφέρον, έχεις πολύ περισσότερο τον έλεγχο. Μπορώ να είμαι επικεφαλής και δεν χρειάζεται να μάθω πώς να κωπηλατώ» δήλωσε ο σταρ.
«Είναι ωραίο να έρχεσαι το πρωί και να γράφεις ένα σενάριο και μετά να αναθέτεις σε κάποιον να φτιάχνει ένα σκηνικό που σχεδίασες εσύ... Καθώς μεγαλώνεις, πρέπει να έχεις και άλλα πράγματα να κάνεις. Δεν μπορείς να κάνεις μόνο ένα πράγμα. Είμαι τυχερός γιατί είμαι 62 ετών και μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπώ, ενώ πολλοί άνθρωποι δεν το έχουν αυτό», πρόσθεσε.

Evan Agostini/Invision/AP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ