ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Gentlemen»: Κυκλοφόρησε το teaser της σειράς του Γκάι Ρίτσι

«The Gentlemen»: Κυκλοφόρησε το teaser της σειράς του Γκάι Ρίτσι
Ο Γκάι Ρίτσι ΑΠΕ/ΜΠΕ

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix, το επίσημο teaser για την πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) «The Gentlemen», που είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του 2019 με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι (Matthew McConaughey).

Ο Ρίτσι βρίσκεται στο τιμόνι της παραγωγής ως δημιουργός, συν-σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης των δύο πρώτων επεισοδίων.

Το σενάριο που υπογράφει μαζί με τον Μάθιου Ρίντ (Matthew Read) ακολουθεί «τον Έντι Χόρνιμαν (Τζέιμς), τον δούκα του Χάλστεντ, που παρασύρεται σε εγκληματικές συναλλαγές, όταν ανακαλύπτει πως η τεράστια περιουσία που του άφησε απροσδόκητα ο πατέρας του προήλθε από μια αυτοκρατορία κάνναβης. Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια σωρεία από γκάνγκστερ και άλλους σκιώδεις χαρακτήρες που προσπαθούν να τον εξαπατήσουν για να πάρουν ένα κομμάτι της αυτοκρατορίας για τον εαυτό τους», αναφέρεται στην περιγραφή της σειράς.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Τέο Τζέιμς (Theo James), Ρέι Γουίνστον (Ray Winstone), Τζιανκάρλο Εσποσίτο (Giancarlo Esposito) και Κάγια Σκοντελάριο (Kaya Scodelario).

Η νέα σειρά του Γκάι Ρίτσι θα είναι διαθέσιμη στη διάσημη πλατφόρμα τον Μάρτιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ