ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το παιχνίδι τρόμου «Until Dawn» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη - Όλες οι λεπτομέρειες

Το παιχνίδι τρόμου «Until Dawn» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη - Όλες οι λεπτομέρειες
O Σουηδός σκηνοθέτης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Photo by Alberto Pezzali/Invision/AP

Στο γνώριμο χώρο του τρόμου επιστρέφει ο Σουηδός σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με τον κόσμο των υπερηρώων.

Συγκεκριμένα, σύναψε συμφωνία για τη δημιουργία μιας νέας ταινίας βασισμένης στο διάσημο παιχνίδι τρόμου «Until Dawn», με την Screen Gems της Sony Pictures και την PlayStation Productions.

Ο σεναριογράφος των «It», «Annabelle» και «The Nun», Γκάρι Ντάουμπερμαν θα επιμεληθεί το σενάριο που έχει ήδη γραφτεί από την Μπλερ Μπάτλερ καθώς θα αναλάβει και μέρος της παραγωγής μέσω της Coin Operated.

Το «Until Dawn», που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015, προσέλκυσε πολλούς λάτρεις των παιχνιδιών τρόμου και έλαβε πολλές υποψηφιότητες για βραβεία βιντεοπαιχνιδιών.

«Καθώς η συνεργασία μας με τη Sony Pictures συνεχίζει να αναπτύσσεται, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εργαστούμε για την πρώτη μας ταινία με την Screen Gems. Το «Until Dawn» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια και ανυπομονούμε να το μεταφέρουμε στη μεγάλη οθόνη», δήλωσε ο επικεφαλής της PlayStation Productions, Ασάντ Τσίζιλμπας.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Dan Primozic της Screen Gems διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία, με τους Ashley Brucks και Michael Bitar να επιβλέπουν τη φιλόδοξη παραγωγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ