ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Moana»: Το σίκουελ του μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων επιστρέφει στους κινηματογράφους

«Moana»: Το σίκουελ του μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων επιστρέφει στους κινηματογράφους
Στιγμιότυπο του τρέιλερ της νέας ταινίας Walt Disney Animation Studios

Πρεμιέρα στους κινηματογράφους αναμένεται να κάνει στις 27 Νοεμβρίου το σίκουελ του αγαπημένου μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων «Moana», ικανοποιώντας το κοινό των μικρών φίλων της Disney.

Την είδηση αυτή αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Μπομπ Άιγκερ, ο οποίος ανέφερε ότι το «Moana 2 » προοριζόταν αρχικά να γίνει τηλεοπτική σειρά, αλλά εντυπωσιάστηκε με το υλικό.

«Εντυπωσιαστήκαμε από αυτό που είδαμε και καταλάβαμε ότι άξιζε να βγει στον κινηματογράφο», ανέφερε σε δήλωσή του και υπογράμμισε ότι μόνο για το 2023, η αγαπημένη ταινία έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο ώρες θέασης, στο Disney+.

«Το Moana παραμένει ένα από τα καλύτερα και δημοφιλή franchise και ανυπομονούμε να σας δώσουμε περισσότερο από την πρωταγωνίστρια αλλά και από τον Maui όταν θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτό το Νοέμβριο», συμπλήρωσε.

Η νέα ταινία θα ταξιδέψει το κοινό σε ένα «εκτεταμένο νέο ταξίδι με τους Moana, Maui και ένα ολοκαίνουργιο πλήρωμα απίθανων ναυτικών. Αφού δέχεται ένα απροσδόκητο κάλεσμα από τους προγόνους της, η Moana θα πρέπει τώρα να ταξιδέψει στις μακρινές θάλασσες του Oceania, για μια περιπέτεια που δεν μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Dave Derrick Jr. ενώ τη μουσική υπογράφουν οι βραβευμένοι με Grammy, Abigail Barlow και Emily Bear, καθώς και οι Opetaia Foa'i και Mark Mancina.

Σύμφωνα με το Variety, η 56η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney που κυκλοφόρησε το 2016 σημείωσε τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 680 εκατομμύρια δολάρια και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ