ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κλέλια Ρένεση & Manu Chao φέρνουν το γυμνό, ελληνικό καλοκαίρι πιο κοντά (vid)

Κλέλια Ρένεση & Manu Chao φέρνουν το γυμνό, ελληνικό καλοκαίρι πιο κοντά (vid)

Είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2015, ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα που οι ίδιοι δεν έχουν ασχοληθεί να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν. Προτιμούν να δημιουργούν.

Η σχέση του Manu Chao και της Κλέλιας Ρένεση άλλωστε είναι δεδομένη όσο και η κοινή εμφάνιση τους στο νέο single του 55χρονου Γάλλου καλλιτέχνη που έχει πολιτογραφηθεί Έλληνας -όχι μόνο για τη σχέση του με την Ελληνίδα ηθοποιό.

Κάνοντας αντίσταση σθεναρή στο ψύχος που έφερε το 2017 μαζί του ο Manu Chao και η σύντροφος του φέρνουν το ελληνικό καλοκαίρι πιο κοντά με ένα κομμάτι στο οποίο όχι μόνο συμπρωταγωνιστούν αλλά συνυπογράφουν.

Το Moonlight Avenue είναι μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι και τα γαλάζια νερά της κάθαρσης και της αλμύρας.

"Τo ΤI.PO.TA είναι ένα ντουέτο... ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα.. είναι η Κλέλια και ο Μanu, πιασμένοι χέρι-χέρι, δίπλα-δίπλα, ανάποδα, γέλια και κλάματα... όλοι τα μοιραζόμαστε... κολυμπώντας σε γαλάζια νερά..." γράφει ο καλλιτέχνης στο YouTube για αυτό το κομμάτι που ιδανικά θα το ακούμε αλατισμένοι. Υπομονή. Ο χειμώνας είναι ένα ti.po.ta μπροστά στο καλοκαίρι που έρχεται μέρα με τη μέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ