TECH

Γνωρίστε τα HUAWEI SMARTWATCHES και διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Γνωρίστε τα HUAWEI SMARTWATCHES και διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας

 Τα smartwatches έχουν επαναπροσδιορίσει την καθημερινή άνεση μας, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και χρηστικές λειτουργίες.

Φυσικά, όλα τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android smartphones.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες στιγμές τις καθημερινότητάς μας, ακόμη και σε τομείς που αφορούν την υγεία. Στην απόφαση για να διαλέξετε τον καθημερινό τεχνολογικό σας σύντροφο, ο σχεδιασμός, η λειτουργία και το κόστος είναι παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή μιας συσκευής. Με γνώμονα τις διαφορετικές ανάγκες και λαμβάνοντας υπόψιν τα budget των καταναλωτών, η Huawei παρουσιάζει μια σειρά από HUAWEI WATCHES, τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro και τις πρόσφατες προσθήκες των HUAWEI WATCH Ultimate και HUAWEI WATCH 4 Pro.

Σχεδιασμοί για όλα τα γούστα

Μια συσκευή που φοράμε κάθε μέρα, το smartwatch αναδεικνύει το προσωπικό μας στυλ και την αισθητική μας και δίνοντας την δυνατότητα να εκφράσουμε την μοναδικότητά μας μέσα από το σχέδιο, τα υλικά κατασκευής και το χρώμα, εμπλουτίζοντας την εμφάνισή μας.

Έχοντας αυτό ως δεδομένο, η κάθε συσκευή της σειράς HUAWEI WATCH, προσφέρει πλήθος επιλογών για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Για παράδειγμα, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διατίθεται στις εκδόσεις Titanium και Ceramic.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition διαθέτει έναν πραγματικά κομψό σχεδιασμό, με την απλότητα του κεραμικού να συμπληρώνει τη γοητεία του μετάλλου. Είναι, μεταξύ άλλων, εμπνευσμένο από το αριστούργημα του Μποτιτσέλι, «Η Γέννηση της Αφροδίτης», κάτι που είναι εμφανές στη χρυσή και ασημένια στεφάνη, με το μοτίβο των κοχυλιών και τα 24 κύματα, που το αναδεικνύουν, από ρολόι σε έργο τέχνης.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition προσφέρει ένα πιο λιτό και καλλιτεχνικό look, με ενιαίο σώμα από τιτάνιο και με άκρες κομμένες με ακρίβεια. Το καντράν του ρολογιού είναι από ζαφείρι, το νανοκρυσταλλικό κεραμικό πίσω κάλυμμα είναι φιλικό για το δέρμα και άνετο όταν το φοράτε, ενώ, παράλληλα, είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές της καθημερινότητας

Επιπλέον, η κάθε έκδοση προσφέρει μια γκάμα από λουράκια για κάθε προτίμηση.

Το HUAWEI WATCH Ultimate, έρχεται και αυτό σε δύο μοναδικές και διαφορετικές μεταξύ τους εκδόσεις. Το HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue ενσαρκώνει τη δύναμη της άγριας θάλασσας. Με κεραμική στεφάνη νανοτεχνολογίας σε βαθύ μπλε, να θυμίζει την απεραντοσύνη του ωκεανού, αυτή η έκδοση δεν είναι απλά ένα εξαιρετικό smartwatch υψηλών προδιαγραφών, αλλά και ένα fashion statement για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ. Παράλληλα, η έκδοση του HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black δημιουργήθηκε για θαρραλέες ψυχές που αγαπούν την ύπαιθρο και θέλουν με κάθε ευκαιρία να δραπετεύουν από την «άνεση» της πόλης.

Σύντροφος σε κάθε στιγμή της ζωής σας

Πέραν όμως από το ζήτημα της εμφάνισης και του στυλ, ένα smartwatch είναι και ένα σημαντικό εργαλείο, καθώς διαθέτει πλήθος εργαλείων και λειτουργιών που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη. Τα smartwatches χαρακτηρίζονται για την φορητότητα και την άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες που παρέχουν. Για αυτό το λόγο, προσφέρουν τον ιδανικό τρόπο για να παρακολουθούμε την υγεία μας και την φυσική μας κατάσταση.

Με πάνω από 100 διαφορετικές επιλογές άσκησης, το HUAWEI WATCH GT3 Pro μπορεί να ικανοποιήσει κάθε αθλητική απαίτηση. Επίσης, είναι κατασκευασμένο, ώστε να καλύπτει και τις ανάγκες των εξερευνητών της πόλη, ενημερώνοντας τον χρήστη για την ατμοσφαιρική πίεση, την ανατολή και δύση του ηλίου, αλλά και την παλίρροια, σε πραγματικό χρόνο.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, όμως, παρέχει και πληροφορίες σχετικά με τους δείκτες υγείας του χρήστη, με την μορφή ιατρικής ανάλυσης υψηλής ακρίβειας που μπορεί να ανιχνεύσει ακόμα και μικρές μεταβολές σε καρδιακές παθήσεις, δίνοντας την ευκαιρία για έγκαιρη αντιμετώπιση. Επιπλέον λειτουργείες του ρολογιού είναι η παρακολούθηση της έμμηνου ρύσης και της οξυγόνωσης του αίματος, καθώς δίνει την επιλογής της πιστοποιημένης εφαρμογής Ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG).

Το HUAWEI WATCH 4 Pro διευρύνει τα όρια που μπορεί να φτάσει ένα κορυφαίο smartwatch. Το HUAWEI WATCH 4 Pro διαθέτει premium φουτουριστική αισθητική, σε συνδυασμό με την πιο προηγμένη σουίτα χαρακτηριστικών διαχείρισης υγείας. Με αυτό το smartwatch, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν την υγεία τους με στυλ και να είναι πιο ενεργοί και επιμελείς στη φροντίδα του εαυτού τους. Με την επισκόπηση Υγείας 7 σημείων σε 1 λεπτό, ο χρήστης μπορεί να έχει έναν ολοκληρωμένο σύμβουλο ευεξίας, στον καρπό του. Το Health Glance παρακολουθεί επτά βασικούς δείκτες ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού παλμού, της ανάλυσης Ηλεκτροκαρδιογραφήματος Beat-by-Beat, του επιπέδου SpO2, της επισκόπησης της αναπνευστικής λειτουργίας και της καρδιαγγειακής υγείας, τα αποτελέσματα των οποίων μπορούν να εκτυπωθούν και να κοινοποιηθούν.

Εάν είστε επαγγελματίας δύτης ή λάτρης των καταδύσεων, το HUAWEI WATCH Ultimate διαθέτει χαρακτηριστικά και λειτουργίες που θα σας ενθουσιάσουν. Είναι η πρώτη συσκευή που έχει καταφέρει να αντέξει σε βάθος 100 μέτρων, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και 4 διαφορετικές καταδυτικές λειτουργίες που ταιριάζουν σε κάθε καταδυτική δραστηριότητα. Κατά την κατάδυση, οι δύτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ολοκληρωμένες λειτουργίες καταδυτικού υπολογιστή του HUAWEI WATCH Ultimate που στέλνει υπενθυμίσεις με δονήσεις, σε περιπτώσεις που ο δύτης ανεβαίνει πολύ γρήγορα ή όταν φτάνει σε κατάσταση αποσυμπίεσης.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές κατηγορίες χρηστών, η Huawei προσφέρει μια σειρά έξυπνων ρολογιών που μπορούν να προσελκύσουν διαφορετικούς χρήστες με διαφορετικές ανάγκες.

Με κάθε αγορά ενός HUAWEI Watch Ultimate, από 15 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2023, κερδίζετε δωρεάν επαγγελματικό μάθημα κατάδυσης με επαγγελματία εκπαιδευτή δυτών, από το πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο κέντρο καταδύσεων «SCHOOL OF DIVING».

Τα smartwatches HUAWEI WATCH Ultimate, HUAWEI WATCH 4 Pro και HUAWEI WATCH GT3 Pro (Titanium & Ceramic) είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο*.

*Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξαργυρώσετε το δώρο σας με την αγορά WATCH ULTIMATE, μπορείτε να καλέσετε στην εξυπηρέτηση πελατών της Huawei στο: 2111988000.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ