ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου που δεν σταμάτησε σε έλεγχο στα Εξάρχεια

EUROKINISSI

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο άνδρας ο οπoίος δεν σταμάτησε με το αυτοκίνητό του σε έλεγχο των Αρχών στα Εξάρχεια

Πρόκειται για έναν νεαρό, ηλεκτρολόγο, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα. Ο νεαρός δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα τις Αρχές, ούτε κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Ο άνδρας δεν θέλησε να απαντήσει για ποιο λόγο δεν σταμάτησε στον έλεγχο της αστυνομίας, λέγοντας πως θα απαντήσει μόνο ενώπιον του εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, πως την Τρίτη τα ξημερώματα σημειώθηκε ένα περίεργο περιστατικό κοντά στη Χαριλάου Τρικούπη, στον απόηχο της επίθεσης στον σκοπό των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Οι αστυνομικοί είδαν ξαφνικά ένα ΙΧ αυτοκίνητο να μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα από την οδό Ανδρέα Μεταξά και με ελιγμούς να φτάνει στο φανάρι, όπου σταμάτησε. Οι σκοποί της διμοιρίας πλησίασαν για να ελέγξουν τον άνδρα που οδηγούσε, αλλά αυτός έκανε πρώτα όπισθεν κι έπειτα μπροστά με ταχύτητα, προσπαθώντας να χτυπήσει τον έναν από τους σκοπούς. Στην συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ένας από τους αστυνομικους πυροβόλησε το λάστιχο το οχήματος, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε μικρή απόσταση.

Ο οδηγός εγκτέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αλλά απο τα στοιχεία που προέκυψαν εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το βράδυ στο σπίτι του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης