ΕΛΛΑΔΑ

«Ηλεκτροσόκ» για πολύτεκνη οικογένεια στη Λαμία από γκάφα της ΔΕΗ

EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Αρχικά νόμισα ότι έγραφε 487 ευρώ, δεν ήθελαν τα μάτια μου φαίνεται να πιστέψουν το νούμερο που έβλεπαν. Όταν συνειδητοποίησα τι έγραφε κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό»: με τα λόγια αυτά μια πολύτεκνη μητέρα από τη Λαμία περιγράφει τα συναισθήματά της όταν άνοιξε τον λογαριασμό της ΔΕΗ και είδε πως το πληρωτέο ποσό είναι… 4.879 ευρώ!

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα LamiaReport.gr, μια γκάφα της ΔΕΗ άφησε με το στόμα… ανοιχτό τους γονείς της οικογένειας, που προσπαθούσε μάταια να καταλάβει τι είχε συμβεί και «φούσκωσε» τόσο πολύ ο λογαριασμός.

Η μητέρα της οικογένειας, που μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα, διηγείται ότι την επόμενη μέρα πήγε στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στη Λαμία.

Ευτυχώς η υπηρεσία κατάλαβε γρήγορα την… γκάφα και ενημέρωσε ότι θα διορθώσει το λάθος με νέο λογαριασμό.

Άλλωστε στην μέτρηση για ένα απλό νοικοκυριό, είχαν καταγραφεί σχεδόν 20.000 KWh (19212 για την ακρίβεια) σε μία περίοδο 4 μηνών, κάτι που και ένας απλός μηχανικός θα μπορούσε να καταλάβει ότι είναι αδύνατον.

«Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος όταν τα στοιχεία παρουσιάζουν τέτοια τρομερή απόκλιση;» είπε η πολύτεκνη μητέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης