ΕΛΛΑΔΑ

Απειλεί να αυτοκτονήσει ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό μετά το σάλο για το ρατσιστικό του σχόλιο

Screen Grab / YouTube

Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό σύμφωνα με πληροφορίες απειλεί να αυτοκτονήσει μετά το σάλο που ξέσπασε μετά από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι όπου βρίσκεται ο χορογράφος και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ποσότητα από χάπια ενώ τον εμφανίζουν να έχει στείλει ανησυχητικά μηνύματα σε φίλους του.

Η σύντροφός του φέρεται να τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας πως ο γνωστός χορογράφος θέλει να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, έδωσε το στίγμα του στην ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε να τον εντοπίσουν και να τον αποτρέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αρχικά εντόπισαν το αυτοκίνητο του Τάσου Ξιαρχό. Μετά από λίγη ώρα, εντοπίστηκε και ο ίδιος αλλά έφυγε τρέχοντας με αποτέλεσμα να είναι σε εξέλιξη μια καταδίωξη για να βρεθεί και να αποτραπεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Mega, ο Τάσος Ξιαρχός φέρεται να είναι υπό την επήρεια χαπιών.

Το ρατσιστικό σχόλιο

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Ξιαρχό ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ειρωνευόταν μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της, καθώς και τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.

Μετά την κατακραυγή που ακολούθησε στα social media, ο Τάσος Ξιαρχό απέδωσε την απαράδεκτη ενέργειά του στον… αυθορμητισμό του και χαρακτήρισε όσους αντέδρασαν στις ειρωνείες του, ως ρατσιστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης