ΕΛΛΑΔΑ

«Βροχή» καταγγελιών για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Συνήγορος θύματος: «Δεν μας εκπλήσσουν»

© Intime p.a.

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε η πρώτη εκείνη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου η πρώην σύντροφός του, η δικηγόρος της οποίας κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει τη χιονοστοιβάδα των καταγγελιών

Μέχρι στιγμής τα φερόμενα ως θύματα του παρουσιαστή, τα οποία τον καταγγέλουν ότι ανέβασε σε ιστοσελίδες πορνογραφικό περιεχόμενο με τις ίδιες ως πρωταγωνίστριες εν αγνοία τους, είναι τουλάχιστον δέκα.

«Όταν συγκεντρώναμε τα στοιχεία για τη δική μας υπόθεση, είχαμε διαπιστώσει ότι υπάρχει υλικό και από άλλες γυναίκες», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η δικηγόρος Αντιγόνη Πριλή, η οποία εκπροσωπεί την πρώτη καταγγέλλουσες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για να τονίσει πως «δεν μας εκπλήσσει που υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες».

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι, ο παρουσιαστής αφέθηκε ελεύθερος για τις πρώτες καταγγελίες και κρατείται για τις επόμενες, εξήγησε πως «για να παραμείνει κάποιος κρατούμενος, θα πρέπει να υπάρχουν στοιχεία και να είναι ύποπτος φυγής».

Ερωτηθείσα για το πώς αισθάνεται η εντολέας της, απάντησε πως είναι «ικανοποιημένη με τις νομικές εξελίξεις, αλλά όχι δικαιωμένη μέχρι στιγμής. Παραμένει όμως σε σοκ, γιατί έχει έρθει σε επαφή με άλλη γυναίκα, ενώ έχει γίνει ο διασυρμός της, αυτό δεν έχει αλλάξει».

Τέλος, διευκρίνισε αναφορικά με τις επικρίσεις που ακούγονται προς τα θύματα ότι, «τα ήθελε», πως είναι «άλλο η συναίνεση για μία λήψη, με τη συγκατάθεση ενός ατόμου κι άλλο να παίρνει αυτό μία έκταση».

Στον ανακριτή για νέα απολογία

Σημειώνεται ότι ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής θα οδηγηθεί και σήμερα στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για μία ακόμη υπόθεση δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων.

Χθες, απολογήθηκε και πάλι στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ.

Ωστόσο, για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του, μετά από μήνυση, για την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικά δεδομένα, κρατήθηκε μέχρι να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης