ΕΛΛΑΔΑ

Σε τρία χρόνια έτοιμο το νέο νοσοκομείο Σπάρτης - Επίσκεψη της Μίνας Γκάγκα

Η υπουργός επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, τη μονάδα τεχνητού νεφρού καθώς και την κλινική Covid-19 και συζήτησε με το προσωπικό

Υπό κατασκευή βρίσκεται το νέο νοσοκομείο της Σπάρτης, το οποίο θα είναι έτοιμο μέσα στην επόμενη τριετία.

Στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεων της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στα νοσοκομεία του ΕΣΥ σε όλη την Ελλάδα, σειρά είχε το Σάββατο, το νοσοκομείο Σπάρτης.

Η υπουργός επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, τη μονάδα τεχνητού νεφρού καθώς και την κλινική Covid-19 και συζήτησε με το προσωπικό.

Στη συνέχεια, είχε συνάντηση με τη διοικήτρια του νοσοκομείου, κυρία Εύη Παπαγεωργίου, εκπροσώπους των ιατρικών τμημάτων, στελέχη της διασυνδεδεμένης μονάδας των Μολάων, του τοπικού ιατρικού συλλόγου και βουλευτές.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα λειτουργίας καθώς και το σχέδιο για τη μεταστέγαση τμημάτων του νοσοκομείου, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους για το διάστημα κατά το οποίο θα κατασκευάζεται το νέο νοσοκομείο Σπάρτης.

Το νέο νοσοκομείο κατασκευάζεται με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη τριετία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης