ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη Γερμανός στην Κω για συμμετοχή σε ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση

Για τη σύλληψή του είχαν ταξιδέψει στην Ελλάδα και Γερμανοί αστυνομικοί και η επιχείρηση έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Έναν 30χρονο Γερμανό που αναζητείτο με διεθνές ένταλμα συνέλαβαν οι γερμανικές Αρχές στην Κω.

Σύμφωνα με το διωκτικό έγγραφο το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να είναι μέλος ακροδεξιάς εξτρεμιστικής οργάνωσης στη Γερμανία ενώ κατηγορείται και για εμπόριο ναρκωτικών, διακίνηση όπλων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η συνεργασία των δύο χωρών ξεκίνησε όταν έφτασε η πληροφορία ότι το συγκεκριμένο άτομο ζει στην Κω. Ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε επιχείρηση σε προάστιο του Βερολίνου όπου οι εκεί Αρχές συνέλαβαν και άλλα άτομα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τέσσερα από αυτά φέρεται να είναι μέλη της ίδια οργάνωσης.

Ο 30χρονος που συνελήφθη στην Κω αντιστάθηκε μάλιστα κατά τη σύλληψή του και τον βαραίνει και η κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής.

Για τη σύλληψή του είχαν ταξιδέψει στην Ελλάδα και Γερμανοί αστυνομικοί και η επιχείρηση έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Οι ελληνικές και γερμανικές αρχές είναι σε επικοινωνία ενώ θα ξεκινήσει και επικοινωνία μεταξύ των δικαστικών αρχών για να αποφασιστεί η έκδοσή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης