ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της 14χρονης που βρισκόταν σε κώμα έξι μήνες

Στις 4 Ιανουαρίου του 2022 το κορίτσι έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της, ενώ οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ και μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο οι ίδιοι ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ/INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελία Βόλου για τις συνθήκες που έπαθε το ατύχημα η 14χρονη που πέθανε μετά από μήνες, αφού είχε πέσει σε κώμα.

Η 14χρονη Ελένη τραυματίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της τον περασμένο Ιανουάριο στο Αλιβέρι της Νέας Ιωνίας και «έφυγε» από ανακοπή στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Η Εισαγγελία του Βόλου διέταξε προκαταρκτική για τις συνθήκες τραυματισμού της και θα κληθούν να καταθέσουν τα μέλη της οικογένειάς της και οι γιατροί.

Η 14χρονη κοπέλα στις 4 Ιανουαρίου τραυματίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της. Έπεσε στην μπανιέρα και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Οι συγγενείς μιλούσαν από την πρώτη στιγμή για ηλεκτροπληξία ενώ οι γιατροί έκαναν λόγο για εισρόφηση.

Στις 4 Ιανουαρίου του 2022 το κορίτσι έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της, ενώ οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ και μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο οι ίδιοι, σύμφωνα με το gegonota.news.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είπαν στους γιατρούς ότι το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο και έτσι έχασε την ισορροπία της και χτύπησε στο κεφάλι.

Η 14χρονη πάντως έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες είναι ακόμα άγνωστο πώς προκλήθηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης