ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Καταπλακώθηκε από φορτηγό την ώρα που άλλαζε λάστιχο

Ο θάνατος του άτυχου 47χρονου ήταν ακαριαίος Eurokinissi / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του την ώρα που άλλαζε λάστιχο σε φορτηγό, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής, λόγο, το όχημα έπεσε πάνω του.

Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας αλβανικής καταγωγής και ηλικίας 47 ετών, έχασε τη ζωή του όταν στην προσπάθειά του να επιδιορθώσει ελαστικό σε φορτηγό, έσπασε πιθανότατα ο γρύλος, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει το όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr, ο 47χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και προσφέρθηκε να βοηθήσει έναν φίλο του στην αλλαγή του ελαστικού.

Άτομα από γειτονική επιχείρηση είχαν δει τον 47χρονο να πραγματοποιεί εργασίες στο αυτοκίνητο, ωστόσο μετά από περίπου δύο ώρες, είδαν τα πόδια του ακίνητα και κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική για το περιστατικό.

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας, τον έβλεπε να εργάζεται κάτω από το αυτοκίνητο αλλά ποτέ δεν πήγε το μυαλό του ότι μπορεί να είχε καταπλακωθεί.

Το συμβάν σημειώθηκε, το πρωί της Τρίτης (1/11), στην οδό Μιχαήλ Ψελλού, στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης και ο θάνατος του 47χρονου ήταν ακαριαίος. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το ΑΤ Χαριλάου Ανάληψης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης