ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ράπερ που έκανε 8 ένοπλες ληστείες σε δύο ώρες

Οκτώ ένοπλες ληστείες, μέσα σε διάστημα δύο ωρών, κατηγορείται ότι διέπραξε 23χρονος ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Στη δημοσιότητα έδωσαν την Πέμπτη (5/1) οι αστυνομικές αρχές τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 23χρονου ράπερ, κατηγορείται πως διέπραξε στη Θεσσαλονίκη οκτώ ένοπλες ληστείες, μέσα σε δύο ώρες το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου 2022.

Εις βάρος του έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της ληστείας κατά συρροή καθώς και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 13-12-2022 και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της ληστείας από κοινού, κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα, της απείθειας, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας».

Το χρονικό των οκτώ ένοπλων ληστειών

Ο 23χρονος φέρεται να διέπραξε οκτώ ένοπλες ληστείες, μέσα σε διάστημα μόλις δύο ωρών, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων λήστεψε, υπό την απειλή όπλου, φαρμακεία και μίνι μάρκετ στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπως επίσης καταστήματα τυχερών παιγνίων στην ανατολική πλευρά της πόλης, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης