ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 32χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα

Αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο και μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 35χρονος που κρατούσε για τρεις ολόκληρες μέρες μια 32χρονη κοπέλα, την οποία άρπαξε και βίαζε, απειλώντας την ότι θα κάνει κακό στα παιδιά της.

Ο 35χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 35χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε και κατακρατούσε παράνομα στο σπίτι του την 32χρονη από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου, εξαναγκάζοντας την σε γενετήσιες πράξεις με απειλή κινδύνου ζωής των παιδιών της.

Το πρωί της Δευτέρας (9/1), όταν η παθούσα κατάφερε να απελευθερωθεί από το σπίτι του φερόμενου ως δράστη, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα και κατήγγειλε τις σε βάρος της αξιόποινες πράξεις, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο και μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Επιπλέον, ο 35χρονος είχε προβεί στην κλοπή του δελτίου ταυτότητας του θύματος.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης