ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτος νεκρός από την κακοκαιρία

EUROKINISSI

Άλλον έναν νεκρό άφησε πίσω της η κακοκαιρία που «χτύπησε» την Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα.

Πρόκειται για έναν 30χρονο από το Ξυλόκαστρο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Καμάρι. Σύμφωνα με το korinthosTV, ο 30χρονος επιχείρησε να διασχίσει ένα ρέμα, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στις Βρυσούλες Ξυλοκάστρου και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Από το βράδυ της Παρασκευής είχε δοθεί σήμα για τον εντοπισμό του και η επιχείρηση εντοπισμού του, από την αστυνομία και την πυροσβεστική είχε τραγικό επίλογο.

Το άψυχο σώμα του 30χρονου εντοπίστηκε 16 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο στο ποτάμι Φόνισσα στο Κάτω Λουτρό Ξυλοκάστρου.

Φονική κακοκαιρία σάρωσε την Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Τρίτη τη μισή Ελλάδα, τέσσερις άνθρωποι, σε Λακωνία και Μεσσηνία έχασαν τη ζωή τους ενώ μία γυναίκα στη Θεσσαλονίκη αγνοείται.

Μία γυναίκα 63 ετών που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα έχασε τη ζωή της στο χωριό Πήδημα της Καλαμάτας. Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στην περιοχή της Θουρίας ένας 80χρονος. Επίσης νεκρός βρέθηκε και ένας άντρας αγνώστων, μέχρι στιγμής, στοιχείων.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό μίας 60χρονης γυναίκας, τα ίχνη της οποίας, σύμφωνα με το σύζυγό της, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης